Ψυχοκόρες: Η Φρόσω έγκυος από τον Μέλιο
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω έγκυος από τον Μέλιο

Ψυχοκόρες: Ένας εργάτης αυτοκτονεί στο εργοστάσιο του Κοτρώτση, ενώ εκείνος ασελγεί τελικά στο κορμί της Δεσποινιώς. Παράλληλα, η Φρόσω κάνει έρωτα με τον Μέλιο και μένει έγκυος, ενώ η Βασιλική έρχεται πολύ κοντά με τον Παύλο. Την ίδια στιγμή, ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς, ενώ η Μαρίκα τού αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Παράλληλα, θέλει να σώσει την αδελφή της από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά.

Ωστόσο, ένας εργάτης του Κοτρώτση αυτοκτονεί και εκείνος ξεσπάει, παρενοχλώντας για πρώτη φορά τη Μαρίκα. Το ίδιο βράδυ, η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και τον ερωτεύεται. Παράλληλα, ο Σώτος βοηθάει τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει, ενώ η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι για την ευημερία κάθε ψυχοκόρης.

Την επόμενη μέρα, ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη, ενώ η Νέλλα χειροτερεύει και ο γιατρός παραδέχεται στον γιο της την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Ωστόσο, ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Ο Σώτος βοηθάει τη μητέρα του απεξαρτηθεί, κλείνοντάς τη στο δωμάτιό της, ενώ αργότερα μαζί με τον πατέρα του συναντούν τον Βαγγέλη για δουλειές. Το ίδιο βράδυ, η Δεσποινιώ δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά, που ασελγεί πάνω της με βία.

Ψυχοκόρες σπόιλερ: Η Φρόσω χαροπαλεύει- Οι επιπλοκές στη γέννα, η Αλμπίνα και οι προφητείες

froso.jpg

Ο Αρδίτης παρακολουθεί τον εγγονό του Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική προσπαθούν να σωθούν.

Τότε ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, ενώ αργότερα αρχίζει να της κάνει μαθήματα για τις εισαγωγικές εξετάσεις της στο κολέγιο και εκδηλώνουν τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Εν τω μεταξύ, ο Αρδίτης συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις και διαφωνεί με τη Μάγια για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει.

Ταυτόχρονα, ο Βαγγέλης, έχοντας υποψίες για τον εγγονό του, βάζει ανθρώπους να τον παρακολουθούν. Από την άλλη, ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η ψυχοκόρη νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια, ενώ ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει.

Έξω από την Τρίπολη, ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στο δωμάτιό της και να τη βιάζει. Η κοπέλα ένα βράδυ κάνει έρωτα με τον Μέλιο και μένει έγκυος, ενώ ο Ηλίας στήνει παγίδα στους γαμπρούς του. Στη συνέχεια, η Φρόσω πιέζει τον αγαπημένο της να φύγουν γρήγορα από το σπίτι, ενώ εκείνος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και τις δίνει στη Νάτσαινα να τις φυλάξει για τον γάμο του με τη Φρόσω. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευανθία έχει υποψίες πως η Φρόσω είναι έγκυος.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες-Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος ως Τάσος Μέρμηγκας, η ηλικία, η άγνωστη προσωπική ζωή & ο γιος

Ψυχοκόρες: Αυτό κι αν είναι spoiler! Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Παύλο

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για την Αρχοντούλα και το μεγάλο της μυστικό!

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved