Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τραυματίζει την Αμαλία
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τραυματίζει την Αμαλία

Η Γη της Ελιάς: Την ώρα που ο εθισμός της Θεοδώρας στο αλκοόλ συνεχίζει να της δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, ο Λυκούργος μαθαίνει ότι η Χάιδω μπήκε σε μοναστήρι και ανησυχεί. Παράλληλα, η Βασιλική, παρά το πένθος της, αναλαμβάνει τον πορτοκαλεώνα του Φίλιππου, ενώ η Ιουλία ετοιμάζεται να γεννήσει.

Μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της φυλακισμένης, ενώ καταστρώνει και ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη.

Στήνει, λοιπόν, ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του. Αμέσως, η ίδια του κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία και του υπόσχεται να πείσει την Ασπασία να γυρίσει κοντό του. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη τη νέα του σχέση, την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), που είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα.

Η εμφάνισή της ταράζει την κόρη του και αμέσως ειδοποιεί τη μητέρα της. Όμως, η Ασπασία δεν δίνει καμία σημασία, αντιθέτως πιέζει την Κούλα να της μιλήσει για τις προηγούμενες ζωές και τη μετενσάρκωση. Αργότερα, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η νέα του σύντροφος μετακομίζει στο σπίτι τους. Από την άλλη, ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της τις ιδέες περί γάμου, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει λιποθυμική τάση, η οποία του προκαλεί ανησυχία και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις. Εν τω μεταξύ, ο εθισμός της θεοδώρας στο αλκοόλ εντείνεται και ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι.

H Γη της Ελιάς spoiler - Ιορδανίδης: Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει...

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Έτσι, καταλήγει φιλοξενούμενη στο σπίτι της Άννας, η οποία την προειδοποιεί ότι πρέπει να σταματήσει να πίνει. Εκείνη δεν το κάνει και τότε η φίλη της τής βάζει τελεσίγραφο πως, αν δεν κόψει το ποτό, θα τη διώξει.

Ο Λυκούργος ανησυχεί για τη Χάιδω

Η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της και αποφασίζει να βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Ο Στάθης το μαθαίνει και φέρνει αντιρρήσεις, αλλά η γυναίκα μπαίνει στο αμάξι της και πηγαίνει σε μία μονή ζητώντας από την ηγουμένη κλαίγοντας να τη φιλοξενήσουν.

Η γερόντισσα καλοδέχεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, η οποία έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί. Παράλληλα, ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος το λέει στους υπόλοιπους, καθώς όλοι ήταν αναστατωμένοι με την εξαφάνισή της. Ο σύντροφός της και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν αν έχει σκοπό να μονάσει και ανησυχούν. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης παλεύουν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το παιδί, ενώ η Ισμήνη αναλαμβάνει να συνεφέρει τον πατέρα της. Στο μοναστήρι, η Χάιδω ασχολείται με το μποστάνι και όλα δείχνουν πως δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέφει στα εγκόσμια. Από την άλλη, η Βασιλική πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα, θέλοντας να ασχοληθεί στο εξής με την οικογενειακή της περιουσία, ενώ η Χάιδω ανοίγει την ψυχή της στην ηγουμένη στο μοναστήρι, ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Λυκούργος πηγαίνει να τη βρει, προσπαθώντας να την πείσει να γυρίσει, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που θέλει.

Η Ιουλία ετοιμάζεται να γεννήσει

Η Αμαλία τραυματίζεται εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς του Μάνου, ενώ συγχρόνως ο άντρας την απειλεί ότι αν μιλήσει θα το πληρώσει ακριβά. Την επόμενη ημέρα, ένας άγνωστος φλερτάρει τη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία. Μετά τον ξυλοδαρμό του, ο Βρεττάκος περνάει αυτόφωρο, ενώ η Αμαλία δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο. Από τη δική της πλευρά, η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο, όπως ισχυρίστηκε, και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια. Εκείνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη γυναίκα του ότι αυτός στραμπούλιζε το χέρι της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το συμβάν. Εντωμεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει. Αργότερα, το ζευγάρι κάνει έκπληξη με μία ξαφνική επίσκεψη στο Σούνιο, όπου της ανακοινώνει τον επερχόμενο γάμο.

Συγχρόνως, η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα που της δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής, ενώ η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την εταιρεία της. Στην Κηφισιά, η Ιουλία μπαίνει στον μήνα της για να γεννήσει και ο Στάθης στενοχωριέται που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της. Παράλληλα, η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι. Ο πατέρας της προσπαθεί να την πείσει να φύγει από την ταβέρνα, αλλά εκείνη αρνείται. Έτσι, της ξεκαθαρίζει ότι αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο πρόκειται να δει το σκληρό του πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο και Αριάδνη και γίνεται χαμός

Στέλλα Φυρογένη: Ο ρόλος της Χάιδως στη Γη της Ελιάς, η ηλικία, ο σύντροφος & η ζωή στο χωριό

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved