Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Οι Ψυχοκόρες ήταν για μένα μεγάλη πρόκληση»
Media

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Οι Ψυχοκόρες ήταν για μένα μεγάλη πρόκληση»

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλά στον «Τηλεθεατή» για το ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, για τις εξελίξεις και τις ανατροπές που θα δούμε προσεχώς.

Μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για την ηρωίδα που υποδύεται ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως γι' αυτήν, η σειρά ήταν μια πρόκληση από τη στιγμή που πήρε το σενάριο στα χέρια της.

Ήταν μεγάλη πρόκληση ο ρόλος της Αρχοντούλας στις «Ψυχοκόρες»:

«Πρώτα θα πω ότι ήταν μεγάλη αγάπη και μετά μεγάλη πρόκληση. Όταν διάβασα το σενάριο και μου εξήγησαν οι σεναριογράφοι περί τίνος πρόκειται, ενθουσιάστηκα. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά».

Γιαννουδάκη: «Αγάπησα πολύ τον Σασμό, όμως όταν πήρα το σενάριο για τις Ψυχοκόρες, ξετρελάθηκα»

Nektaria Giannoudaki
  • Αν και η Αρχοντούλα είναι μια καταπιεσμένη γυναίκα, παράλληλα είναι και πολύ δυναμική...

«Καμιά φορά αυτά πηγαίνουν πλάι πλάι. Δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα, αλλά πολλά μαζί. Θα μιλήσω για τις γυναίκες. Βλέπουμε γυναίκες καταπιεσμένες σε κάποιους τομείς ή από τους συζύγους τους, οι οποίες είναι πάρα πολύ δυναμικές στο επαγγελματικό κομμάτι ή είναι πολύ δυναμικές, έντονες και καταπιεστικές απέναντι στα παιδιά τους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολύ συχνά το θύμα, άθελά του, γίνεται και θύτης. Η Αρχοντούλα είναι πολύ καταπιεσμένη από την οικογένεια Κοτρώτση και φαίνεται, καθώς εξιστορεί τη ζωή της, ότι έχει καταπιεστεί, επίσης, από την οικογένειά της και από την ίδια την κοινωνία. Δεν της στάθηκαν και δεν της φέρθηκαν έτσι όπως θα της άξιζε. Με τη σειρά της, εκείνη καταπιέζει αυτούς που θεωρεί ότι το status τους είναι χαμηλότερο από το δικό της.

Παρ’ όλα αυτά, δεν το κάνει για να βγάλει το άχτι της. Η Αρχοντούλα είναι φτιαγμένη από καλά υλικά, αλλά οι δυσκολίες την έχουν κάνει σκληρή. Προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις ψυχοκόρες και σε αυτά τα τόσο περίεργα αφεντικά», είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved