Κωνσταντίνου: Το περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο την εποχή των Εγκλημάτων: «Ήταν σοκαριστικό»
Media

Κωνσταντίνου: Το περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο την εποχή των Εγκλημάτων: «Ήταν σοκαριστικό»

Η Καίτη Κωνσταντίνου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αγαπημένη σειρά όλων, τα Εγκλήματα.

«Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των Εγκλημάτων στα κανάλια. Τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει καλά στην τηλεθέαση. Μετά όμως ξέφυγε… Είχε τολμηρούς χαρακτήρες για την εποχή, είχε την πόρνη, τη γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της… Σήμερα δεν βλέπουμε κωμωδίες, έχει πέσει πολύ δράμα και δεν ξέρω γιατί.

Εγκλήματα: Ο φοβερός τσακωμός στα παρασκήνια & το χαστούκι! Οι ηθοποιοί που σταμάτησαν να μιλιούνται

Του χρόνου εγώ θα βρίσκομαι στην κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Δεν πιστεύω σε remake των Εγκλημάτων, γεράσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει κιόλας. Ένα, δυο επεισόδια επετειακά, ναι!», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε επίσης για ένα περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν παιζόταν η σειρά Εγκλήματα που τη σόκαρε:

«Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στο δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Δεν μπορείς να τσαντίζεσαι με την αναγνωρισιμότητα. Μια κυρία στο δρόμο, την εποχή των Εγκλημάτων, μου είπε “μπορείτε να σκοτώσετε τον άντρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;”, αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Κωνσταντίνου: Ο ρόλος της στα Εγκλήματα, ο ηλικιακός ρατσισμός και η αποχή από την tv

Καίτη Κωνσταντίνου: Τα "Εγκλήματα" με βοήθησαν στην καριέρα μου. Η Σωσώ με κυνηγάει ακόμα και σήμερα

Υρώ Μανέ: Θα υπάρξει remake για τα «Εγκλήματα»; - Όλα όσα αποκάλυψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved