Καφετζής για Survivor: «Δυστυχώς το απόσπασμα κόπηκε στο μοντάζ, εάν δεν ήταν ο Λιανός θα...»
Media

Καφετζής για Survivor: «Δυστυχώς το απόσπασμα κόπηκε στο μοντάζ, εάν δεν ήταν ο Λιανός θα...»

Την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor 2024 πήρε ο James Καφετζής καθώς οι δυσκολίες ήταν πολλές μετά την περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor την ώρα που ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα έκανε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο James θέλησε να εκφράσει την συμπάθεια και τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιώργου Λιανού, ενώ αναφέρθηκε στο απόσπασμα που κόπηκε στο μοντάζ για το στοίχημα που έβαλαν με τον Γιώργο Γκιουλέκα πριν τις μονομαχίες της αποχώρησης.

Τζέιμς Καφετζής: Συνάντησε τον πατέρα του! Η συγκινητική λεζάντα στην κοινή τους φωτογραφία

Snapinsta.app_439241954_956022882683547_4195151801142640207_n_1080.jpg

Η ανάρτηση:

Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανός που εκτός από no1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor.

Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα! Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε… Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό @giorgos_gioulekasss γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!

Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, no1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό! Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό!See you around», έγραψε ο James Καφετζής.

https://www.instagram.com/p/C5_aaxzu3Sf/

Survivor 2024: Η πρώτη ανάρτηση του James Καφετζή - Ταξιδεύει για να συναντήσει τον πατέρα του

Survivor 2024: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής με απροσδόκητο τρόπο! Άφησε μισό τον αγώνα κι έφυγε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved