Survivor: Η προειδοποίηση της Σταυρούλας στη Δαλάκα, ο... Αρκουδούλης James & η μεγάλη ανατροπή
Media

Survivor: Η προειδοποίηση της Σταυρούλας στη Δαλάκα, ο... Αρκουδούλης James & η μεγάλη ανατροπή

Survivor 2024: Απόψε (21/4) είναι έκδηλη η αναταραχή και η ανησυχία για το άμεσο μέλλον και στις δύο ομάδες μετά την αποχώρηση του James Καφετζή ο οποίος ουσιαστικά «χάρισε» τη νίκη στον αντίπαλό του προκειμένου να αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά. 

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, James και Αλέξης αποτελούν παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, με τους εναπομείναντες παίκτες να δείχνουν «μουδιασμένοι» από τις εξελίξεις. Κάποιοι από αυτούς είναι και στενοχωρημένοι, με τον Γκιουλέκα να δηλώνει «ξενερωμένος» που αποχώρησε ο καλός του φίλος James.

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά - Δαλάκα: «Γνωρίζω γιατί έφυγε»

Δείτε τι είπε ο Γκιουλέκας on camera:

Στο μεταξύ, στην τελευταία αναμέτρηση Δαλάκα και Σταυρούλας στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο γυναίκες είχαν μία ένταση μεταξύ τους που οδήγησε την τελευταία στην απόφαση να αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής τελείως διαφορετικά την αντίπαλό της. «Τώρα θα δεις πώς αλλάζουν όλα...» προειδοποίησε η Σταυρούλα η οποία δείχνει να έχει θυμώσει με τη συμπεριφορά της Δαλάκα απέναντί της. Δείτε παρακάτω:

Η Σταυρούλα σχολίασε όμως και την αποχώρηση του James Καφετζή λέγοντας με τρυφερότητα στον Γιώργο Λιανό πως έφυγε από κοντά της ο Αρκουδούλης της, όπως τον αποκαλούσε. Οι δύο παίκτες είχαν μπει μαζί στο παιχνίδι και είχαν έρθει κοντά. Μάλιστα η Σταυρούλα είπε ότι κοιμόντουσαν και μαζί και είχαν δεθεί πολύ ως φίλοι.

Με όλες αυτές τις εξελίξεις, η παραγωγή πήρε αποφάσεις για τη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλάζοντας έτσι κάποιους κανόνες που ίσχυαν μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, παρ' όλο που ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως οι γυναίκες των δύο ομάδων θα είχαν ασυλία και δεν θα έβγαιναν υποψήφιες προς αποχώρηση καθώς ήταν ολιγάριθμες σε σχέση με τους άντρες, τώρα αυτό παύει να ισχύει καθώς οι ομάδες βρέθηκαν χωρίς δύο παίκτες, τον Αλέξη και τον Τζέιμς. Έτσι, ο κανόνας επιστρέφει στις παλιές εποχές όπου όλοι θα είναι υποψήφιοι. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και άλλη μία αλλαγή στο παιχνίδι. Πλέον δεν θα ισχύει ότι οι άνδρες θα αντιμετωπίζουν μόνο άνδρες και οι γυναίκες μόνο γυναίκες. Αντίθετα, μπορεί η Δαλάκα να χρειαστεί στο μέλλον να αντιμετωπίσει κάποιον άντρα αντίπαλο και αντίστοιχα και κάποιος άντρας να χρειαστεί να αντιμετωπίσει στον αγωνιστικό χώρο κάποια γυναίκα. Δείτε παρακάτω τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός:

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Το unfollow του συντρόφου της μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Φάνη

Survivor 2024: Όλα αλλάζουν στο ριάλιτι - Η ανακοίνωση του Λιανού για τις μονομαχίες

Οριστικά εκτός Survivor ο Αλέξης Παππάς; Πώς το κινητό του «πρόδωσε» την οικειοθελή αποχώρηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved