Συγκινημένος ο Κανάκης με την απώλεια του Αλέξανδρου Πέρρου: «Έμαθα σοκαρισμένος ότι εγκατέλειψε...»
Media

Συγκινημένος ο Κανάκης με την απώλεια του Αλέξανδρου Πέρρου: «Έμαθα σοκαρισμένος ότι εγκατέλειψε...»

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μία συγκινητική αφιέρωση με αφορμή τον χαμό του γνωστού μουσικού Αλέξανδρου Πέρρου ο οποίος υπήρξε και προσωπικός του φίλος. 

«Ένας ακόμα φίλος «έφυγε». Γαμώτο. Έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση. Έχει αρχίσει να με τρελαίνει, που «φεύγουν» τα φιλαράκια. Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ένα παλικάρι εμβληματικό για τα rock’n roll χρόνια της πόλης.

Boomers: Επέστρεψαν μετά τη χθεσινή απουσία & ο Κανάκης γιορτάζει ακόμα τα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα

kanakis-1.jpg

Ένας πραγματικός ροκάς, που στη χώρα που ζούμε γνώρισε την αναγνώριση από τον κύκλο της ροκ μουσικής, αλλά όχι την αναγνώριση που θα του άξιζε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Έμαθα σοκαρισμένος ότι εγκατέλειψε και ροκάρει αλλού τώρα και βέβαια πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω αρχίσει και ακολουθώ μία παράξενη τακτική. Δεν ξέρω αν είναι η άμυνα, αλλά όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις, το λέω τώρα αλλά θα το ξεχάσω μετά.

Όλα αυτά τα παλιά φιλαράκια που «φεύγουν», το ξεχνώ και μέσα στο μυαλό μου είναι κάπου και ροκάρει. Με τον Αλέξανδρο, ειδικά παλιά, ήμασταν πάρα πολύ κοντά και κάναμε πολλά πράγματα και πολλές εμφανίσεις στο Κομφούζιο. Στους αγαπημένους του και στην οικογένειά τους τη σκέψη μας» κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved