Survivor 2024: Η νίκη της Μπλε ομάδας, οι μπηχτές και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor 2024: Η νίκη της Μπλε ομάδας, οι μπηχτές και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024: Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι κόκκινοι που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χάνουν την ασυλία, επιτρέποντας στους μπλε να απολαμβάνουν τις νίκες τους αλλά και να παρακολουθούν ως απλοί παρατηρητές τα Συμβούλια. 

Χθες, ο Γιάννης Περπατάρης από τους Κόκκινους ήταν εκείνος που βγήκε στον τάκο ως υποψήφιος ενώ σήμερα η Δώρα έχασε τον τελευταίο πόντο από την Σταυρούλα, όμως μετά το τέλος του αγώνα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη... μπηχτή της!

Survivor:Έξαλλες Χρύσα-Σταυρούλα με την ατάκα-φωτιά του Παπαχαραλάμπους! Δεν πίστευαν στα αφτιά τους

arxeio-lhpshs-(2).jpg

Απευθυνόμενη στη Σταυρούλα, τής είπε ότι δεν της αρέσει να λέει μία τόσο καλή παίκτρια ότι έχει κουραστεί, επισημαίνοντας συγχρόνως ότι η ίδια δεν ήταν το ίδιο καλή με την αντίπαλό της στον στόχο. Δείτε το βίντεο με το τελευταίο ματσάρισμα και την τελική νίκη των Μπλε.

Επίσης, η Δώρα έδειξε να ενοχλείται και από κάποιες ατάκες που πέταξε την ώρα του αγώνα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος είναι ρεαλιστής και λέει τα πράγματα με το όνομά τους:

Πάντως, ο Σταμάτης, σε έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν στον στίβο μάχης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τους Κόκκινους λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν υπάρχει ομάδα. Μάλιστα τόνισε ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, η Κόκκινη ομάδα έχει διαλυθεί. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Στην ψηφοφορία τώρα, των Κόκκινων, σχεδόν παμψηφεί βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Δώρα Νικολή, η οποία αναμένεται να αναμετρηθεί στον στίβο μάχης για την παραμονή της στο παιχνίδι με τον Περπατάρη. Απομένει να μάθουμε τα ονόματα των άλλων δύο υποψήφιων προς αποχώρηση που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved