Γιώργος Γιαννιάς: Ραγίζει καρδιές για την απώλεια των γονιών του – «Νιώθω μισός»
Media

Γιώργος Γιαννιάς: Ραγίζει καρδιές για την απώλεια των γονιών του – «Νιώθω μισός»

O Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο των γονιών του, τις κρίσεις πανικού, αλλά και τους έρωτες που έζησε πριν παντρευτεί και έπεσε στα πατώματα.

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, που να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου.

jpg-(2).jpg

Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» είπε ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε πέντε μήνες.

jpg.jpg

Και πρόσθεσε: «Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα και μάλιστα τότε, χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το διαχειρίστηκα με κλάματα, καψουροτράγουδα. Υπήρξαν οι δυνατοί έρωτες, όπως με τη σύζυγό μου, που με έκαναν να μπορέσω να κλάψω λίγο».

Photo-by-Giorgos-Giannias-on-October-24-2023..jpg

Και για τις κρίσεις πανικού τόνισε: «Στα 18 μου είχα την πρώτε τεράστια κρίση πανικού… Έχω πάει 6-7 φορές στο νοσοκομείο από κρίσεις πανικού».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved