Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι από το Chase αποκάλυψε: Εδώ και κανένα δίμηνο έχω ξεκινήσει και...
Media

Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι από το Chase αποκάλυψε: Εδώ και κανένα δίμηνο έχω ξεκινήσει και...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πάνος Δημάκης, το Γεράκι από το Chase

«Πολύς κόσμος μου λέει πώς αισθάνεσαι που είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Τους λέω ‘αυτό, δεν υπάρχει’. Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε θεωρώ ότι οι άλλοι τέσσερις Chasers είμαστε. Είμαστε άνθρωποι με πολλές γνώσεις, είμαστε ευρυμαθείς. Στο θέμα των γνώσεων, σίγουρα για είμαι εκεί πέρα, υποθέτω ότι έχω πιο πολλές από τον μέσο Έλληνα αλλά στο θέμα εξυπνάδας ούτε τεστ IQ έχω κάνει, ούτε με θεωρώ πιο έξυπνο ή πιο καπάτσο. Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάποιες καταστάσεις χρησιμοποιώντας λίγο το μυαλό μου, αλλά δε θεωρώ ότι είμαι κάτι παραπάνω» είπε χαρακτηριστικά.

panos-dimakis.jpg

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι πιο πολύ εμένα με γοητεύει όταν μου πουν ότι αυτά που διάβασα στα βιβλία σου, με έκαναν να αλλάξω τη θεώρηση των πραγμάτων. Δεν είμαι η ψυχή της συζήτησης γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι με απίστευτα δομημένο λόγο ή σκέψη».

Ο γνωστός Chaser τόνισε: «Δύο είναι οι βασικές ερωτήσεις που μου κάνουν. Η πρώτη είναι ‘σας τα λένε;’ και η δεύτερη, που είναι πιο καλοδεχούμενη, είναι ‘πώς τα θυμάστε όλα αυτά’. Υπάρχει μια καχυποψία, λογικό είναι επειδή είναι και τηλεόραση. Γενικότερα υπάρχει μια καλή αντιμετώπιση. Καμιά φορά υπάρχει από κάποιους ανθρώπους, και όχι μόνο σε μένα, να βγάλει λίγο τη λαϊκή σοφία, την καπατσοσύνη, ότι ‘εντάξει, καλά τα λες και εσύ, αλλά η πραγματική ζωή είναι αυτό που θα πω εγώ’».

dimakispan_1697049831_3211409208359512203_8505732.jpg

«Το ότι είσαι πολύ μορφωμένος δε σημαίνει ότι αναγκαστικά ανταπεξέρχεσαι στην πραγματικότητα, μπορεί να είσαι στο συννεφάκι σου και για αυτό λέω ότι η λαϊκή σοφία και η καπατσοσύνη πολλές φορές είναι πιο σημαντική», υπογράμμισε:

Και πρόσθεσε: «Η λαϊκή σοφία δεν έχει να κάνει καθόλου με την εκπαίδευση, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η εκπαίδευση πρέπει να παραμελείτε. Αντιθέτως, τη σήμερον ημέρα πρέπει να δίνουμε ακόμα πιο πολλή έμφαση. Όμως δε σημαίνει ντε και καλά ότι αν δεν έχεις πάει σχολείο ή πανεπιστήμιο ότι είσαι ούτε υποδεέστερος είτε ότι γενικότερα δεν μπορείς να συμμετέχεις επάξια κάπου».

c6e4c244-panos-dimakis.jpg

«Είμαι δάσκαλος. Ήμουν σε δημόσια ΙΕΚ πολλά χρόνια, ήμουν σε φροντιστήρια και κάνω ιδιαίτερα πάνω από 25 χρόνια. Εδώ και κανένα δίμηνο έχω ξεκινήσει και κάτι καινούργιο, πάω σε εταιρείες», συμπληρώνει, ενώ για τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί και αναπτύσσει τις γνώσεις του, λέει:

«Για να καταλάβετε πόσο ‘καμένος’ είμαι, επειδή εγώ οδηγώ μηχανάκι και στο μηχανάκι έχεις λιγότερα πράγματα να κοιτάξεις, πολλές φορές βλέπω οδούς και λέω ‘α, αυτό το ξέρω είναι πόλη εκεί, αυτός ήταν φιλόσοφος’ και καμία φορά άμα δεν τον ξέρω, λέω ‘α, πρέπει να τον μάθω’. Όλα είναι θέμα συνδέσεων, συνάψεων. Το ίντερνετ είναι και ευλογία και κατάρα γιατί έχει όλη την πληροφορία μέσα αλλά έχει και όλη την παραπληροφόρηση. Οπότε πρέπει να διπλοτσεκάρεις».

«Έχουμε επόμενο βιβλίο το οποίο λέγεται, μάλλον, «Ποσειδών». Είναι ένα θεολογικό, φιλοσοφικό θρίλερ γιατί μιλάει για τον Θεό βασικά, παρόλα αυτά είναι το πιο γεμάτο σασπένς βιβλίο μου. Αυτό μάλλον θα βγει τον χειμώνα για να αφήσουμε και τα επόμενα βιβλία να ‘αναπνεύσουν’».

Σχετικά με το μέλλον του «The Chase» αναφέρει:

«Το ‘The Chase’ νομίζω έχουμε κάνα 15 – 20 μέρες ακόμα γυρίσματα, τον Μάιο θα κάνουμε το διαλειμματάκι μας και μετά θα κάνουμε το διαλειμματάκι μας το μεγάλο, του Ιουνίου, και θα ξεκινήσουμε για τη νέα σεζόν, με νέα κουστουμάκια, εγώ έχω ήδη ζητήσει το χρώμα που θέλω».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Δημάκης: Το Chase, η δημιουργία της δικής του γλώσσας και πώς επέλεξε το «γεράκι» ως ψευδώνυμο

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του The Chase έχει δημιουργήσει δική του… διάλεκτο!

Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι, το Chase και το βιβλίο του, «Δεκαεπτά Κλωστές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved