Πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι με Τσολάκη και Ζαρίφη στο Open
Media

Πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι με Τσολάκη και Ζαρίφη στο Open

Κυριακή του Πάσχα και το OPEN έχει ετοιμάσει το μεγαλύτερο γλέντι της χρονιάς! Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες τους, μας υποδέχονται σε μια μοναδική γιορτή, σε ένα διαφορετικό πλατό μέσα στη φύση για να διασκεδάσουμε παρέα, ανήμερα του Πάσχα!

Από τις 13:45 μέχρι και τις 18:45, πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το τραγούδι και ο χορός δεν σταματάνε. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς, τα αρνιά έχουν μπει στη σούβλα και το τραπέζι έχει στρωθεί πασχαλινά για να υποδεχτεί τους υπέροχους καλεσμένους!

PASXA-STO-OPEN-(5).jpg

Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος παίρνουν το μικρόφωνο και το κέφι παίρνει φωτιά! Μουσική, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης!

Όλοι διασκεδάζουν με την ψυχή τους και εύχονται καλό Πάσχα με την πιο θετική διάθεση.

Τις ευχές της δίνει και όλη η οικογένεια του OPEN, με τους παρουσιαστές του σταθμού να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα αυτή. Ακόμα, στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχει ο Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος του Γιώργου Φραγκάκη και η Παιδική, Νεανική, Γυναικεία Χορωδία Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου με την μαέστρο Εύη Χλωρού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved