Eurovision 2024 - Λιάγκας κατά Αλευρά - Καλούτα: Όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα!
Media

Eurovision 2024 - Λιάγκας κατά Αλευρά - Καλούτα: Όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα!

Eurovision 2024: «Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας με τους παρουσιαστές Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα και τα λάθη που έκαναν στην εκφώνηση του α’ ημιτελικού της Eurovision.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά».

liagkas1.jpg

Και λίγο αργότερα επεσήμανε: «Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας. Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five».

liagkas1212.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι… Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω… Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα».

Eurovision 2024 Ουκρανία: Η ατμοσφαιρική εμφάνιση και το συγκινητικό φινάλε

Eurovision 2024 Ιρλανδία: Το act που «τρέλανε» το Malmö Arena – Φαβορί οι Bambie Thug

Eurovision 2024 Κύπρος: H εντυπωσιακή Silia Kapsis άνοιξε τον Α’ Ημιτελικό και καταχειροκροτήθηκε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved