Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Ηλίας ετοιμάζεται να ανοίξει φοροτεχνικό γραφείο
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Ηλίας ετοιμάζεται να ανοίξει φοροτεχνικό γραφείο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ζωη έχει θέσει στόχο να βάλει τάξη στο σπίτι της με τον Φάνη.

Έτσι, λοιπόν, μαζεύει συνεχώς όσα πράγματα βρίσκει πεταμένα. Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα ο σύντροφός της να αναζητά συνεχώς τα δικά του ρούχα και αντικείμενα.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βέλη επιστρέφει στην Αθήνα

mourmoura.webp

0 Φάνης δεν ξέρει πού τα έχει βάλει η αγαπημένη του και αντιδρά. Στην Κρήτη τώρα, ο Βαγγέλης θέλει να μάθει ποια είναι η μυστηριώδης Ντενίζ η οποία αφήνει ερωτικά μηνύματα στον Μηνά. 0 άντρας δεν θα ηρεμήσει αν δεν ανακαλύψει την αλήθεια. Μάλιστα, το ίδιο ακριβώς ζήτημα διερευνά μαζί του και η Ζουζού. Παράλληλα, η Ξένια ανησυχεί πολύ για τον Φριτς και πιστεύει ότι δεν είναι καλά, επειδή της ζητάει να βρεθούν γιατί θέλει να της ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό.

mourmoura-2.jpg

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ωστόσο, στη συνέχεια η γυναίκα ανακαλύπτει ότι αυτό που τελικά ήθελε ο άντρας ήταν να της κάνει μία πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Άρτα, ο Ηλίας παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το επαγγελματικό του μέλλον. Συγκεκριμένα, να βρει έναν χώρο να νοικιάσει προκειμένου να ανοίξει το δικό του φοροτεχνικό γραφείο. Όμως αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί είναι ότι ο ανταγωνισμός των συναδέλφων του λογιστών στην πατρίδα του είναι απίστευτα μεγάλος.

Πηγή mytv

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης φτιάχνει κοτέτσι στο μπαλκόνι

Άννα Κουτσαφτίκη: Η αποχώρηση από τη Μουρμούρα και το μέλλον του τηλεοπτικού Μπάμπη

Τέλος από τη Μουρμούρα & το επιβεβαίωσε - «Θα αποχωρήσω από τη σειρά, μετά από 7 χρόνια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved