Πρεμιέρα σήμερα για το Maestro – Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο
Media

Πρεμιέρα σήμερα για το Maestro – Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο

Η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν στη «ζούγκλα» της Αθήνας διέξοδο από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν. Όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με το παρελθόν. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» επιστρέφει με νέα επεισόδια την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Η Αθήνα, σαν άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη. Τα δύο αδέλφια θέλουν να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν στους Παξούς και τους διέλυσαν ψυχικά και προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα στη ζωή τους μακριά από το νησί.

Παπακαλιάτης: «Στο μυαλό μου το φινάλε του Maestro υπήρχε από την πρώτη μέρα που άρχισα να γράφω»

Maestro-(1).png

Για την Κλέλια η Αθήνα είναι ένα μέρος όπου βρίσκεται και ο αγαπημένος της Ορέστης, όσο και αν δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Για τον Αντώνη η πρωτεύουσα είναι μια διέξοδος από όλα όσα έχει στο μυαλό του και φυσικά από τον Σπύρο, που τον άφησε πίσω, για να ξεχάσει τη σχέση τους, το πόσο πληγώθηκε, το έγκλημα στο οποίο έφτασε ουσιαστικά για χάρη του!

maestro-(12).jpg

Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να μπει στο ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέ- στη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο. Η Κλέλια ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της γιαγιάς της, που της είχε πει να μην εγκαταλείψει το όνειρό της για τη μουσική, όπως είχε κάνει η ίδια πολλά χρόνια πριν και το μετάνιωσε. Η κοπέλα δεν θέλει όμως να ξαναπληγωθεί και πείθει τον εαυτό της πως ο Θάνος είναι ο άντρας με τον οποίο θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει, ξεχνώντας για πάντα την... παρένθεση που ακούει στο όνομα Ορέστης!

Μια μέρα γνωρίζει τη Ζωή, με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα, μακριά από τους γονείς της. Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά, που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος. Όπως τη μέρα που η Κλέλια πηγαίνει να δει μια παράσταση του Ορέστη και τότε όλα έρχονται και πάλι τούμπα...

1697727565447-182920537-maestro-(11).jpg

Ο κόπος και η δουλειά που έκανε τόσους μήνες μακριά του διαλύονται με ένα του βλέμμα, ένα τόσο δα άγγιγμα, μια μικρή τους συνάντηση...Όλα αυτά που ήθελαν και οι δυο τους να ξεχάσουν έρχονται και πάλι μπροστά τους και απειλούν την εύθραυστη ηρεμία που είχαν πειστεί πως είχαν πετύχει στη ζωή τους!

Πηγή Τηλέραμα

Maestro: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Η Σοφία μαθαίνει πως ο γιος της είναι δολοφόνος

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Maestro - «Σοκαριστήκαμε με αυτό που είδαμε»

Maestro: Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο – Οι backstage φωτό, ένας θάνατος και ένα μωρό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved