Κουβελιώτη στο gossip-tv μετά την επίθεση: «Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται»-Τι λέει για την υγεία της
5231011
Media

Κουβελιώτη στο gossip-tv μετά την επίθεση: «Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται»-Τι λέει για την υγεία της

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε εν ώρα δουλειάς η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη η οποία μάλιστα φέρει οίδημα και μώλωπες στο σώμα της, μετά το περιστατικό. 

Η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha εν ώρα ρεπορτάζ, δέχτηκε, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip-tv επίθεση, από την οποία αποκόμισε ένα... κολάρο και αρκετό πόνο στην κλείδα του δεξιού χεριού της.

Ρένα Κουβελιώτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την επίθεση: «Με κολάρο ή μη η έρευνα θα συνεχιστεί»

RENA-KOUVELIOTI.jpg
5231011

«Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο ρεπορτάζ δέχθηκα επίθεση γιατί κάποιοι άνθρωποι που προφανώς παρανομούσαν έκαναν εργασίες, δεν τους άρεσε η παρουσία μας εκεί και άσκησαν βία» είπε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη και συνέχισε: «Προφανώς και η έρευνα θα συνεχιστεί. Η δημοσιογραφία, και η ερευνητική δημοσιογραφία δεν φιμώνεται και τέτοιου είδους πρακτικές μάς αφήνουν αδιάφορους».

Σε ό,τι αφορά την υγεία της, η δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Έχω οίδημα στην κλείδα στον δεξί μου ώμο και κακώσεις στον αυχένα. Δεν μου πάει το κολλάρο αλλά θα μάθω να ζω για κάποιες μέρες με αυτό. Είναι μία επώδυνη διαδικασία γιατί όλες μας οι κινήσεις έχουν να κάνουν με την κλείδα, ειδικά εγώ που είμαι δεξιόχειρας αλλά όλα θα περάσουν. Έγινε περιστροφή... Αυτή ήταν η κίνηση, μου γύρισαν το χέρι πίσω».

Την είδηση για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η δημοσιογράφος έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με επίσημη ανακοίνωσή της που απεστάλη στα Μέσα σήμερα το μεσημέρι (14/5) κάνοντας λόγο για «προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων».

201410071309370.0199_RENA_KOYVELIOTI_EFI_ALEVIZOY_6102014.jpg

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved