Ελένη Κοκκίδου: «Με άγγιζαν σε σημεία που απαγορευόταν, μου μιλούσαν αισχρά, ντρεπόμουν»
Media

Ελένη Κοκκίδου: «Με άγγιζαν σε σημεία που απαγορευόταν, μου μιλούσαν αισχρά, ντρεπόμουν»

H Ελένη Κοκκίδου μίλησε για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Να με λες μαμά» αλλά και για την περιπέτεια υγείας της.

«Ήταν ένα μεγάλο δώρο για εμένα να λάβω μέρος σε μία δραματική σειρά. Κάνω μια γυναίκα η οποία κάποια στιγμή πήγε στη φυλακή και γι αυτό στερήθηκα την κόρη μου. Την οποία υιοθέτησε ένα ζευγάρι πλούσιων ανθρώπων. Προτίμησα να μην την ξαναδώ ποτέ βγαίνοντας από εκεί για να μην της αναστατώσω τη ζωή. Είναι τόσο σύγχρονο πράγμα, καθημερινό. Είμαι συγκλονισμένη γιατί αυτά γινόντουσαν πάντα και θα γίνονται πάντα. Γιατί γίνονται κρυφά», είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

kokkidou-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Εγώ ως κορίτσι πάντα είχα τους άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλεϊ, το λεωφορείο, στον δρόμο θα μου μιλούσαν αισχρά για το σώμα μου. Είμαι από μία οικογένεια που δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ, ήμουν ευγενής και λίγο χάπατο που λέει και η μητέρα μου και απλά προσπαθούσα να αλλάξω θέση, ντρεπόμουν, τι να πω»

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνήλθα και βγήκα από την εντατική είναι τι θα μπορούσαν να ζήσουν οι γονείς μου αν εγώ πέθαινα», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved