Τριαντάφυλλος για Δάντη:Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη!
Media

Τριαντάφυλλος για Δάντη:Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη!

O Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star για τον Χρήστο Δάντη που τον αποκάλεσε φάλτσο.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στις νέες δηλώσεις του: «Μπορεί να μην το εννοεί, αλλά στα νεύρα σου πάνω δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά. Δεν μπορεί να φτάσει κάτι άλλο και πήγε μέχρι εκεί ο άνθρωπος. Τα 30 χρόνια καριέρας που έχω τα λένε όλα. Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου».

Τριαντάφυλλος κατά Δάντη: Θα πρόσεχα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ...

triantafilos-dantis.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είπε στο Πρωινό για τον Δάντη: «Όταν είσαι πάνω από δέκα χρόνια ενεργός στο χώρο, δεν είσαι τυχαίος. Ο Χρήστος Δάντης δεν μπορεί να με χτυπήσει καλλιτεχνικά, ο κόσμος έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ντάφυ. Μαγαζιά, συναυλίες, δισκογραφία, με αυτά που έχω γράψει στη Νατάσα. Σε όλες τις εκπομπές τραγουδάω live και χωρίς επεξεργασία».

Και πρόσθεσε: «Όταν γύρισα από το Survivor, ο Χρήστος μού έλεγε “είσαι φωνάρα, σε αγαπάω”. Στήριξα την Ασημίνα πολλές φορές. Καλώς ή κακώς εγώ αγαπώ πολύ το Survivor, βγήκα νικητής από ‘κει και ίσως από τους πιο μεγάλους νικητές. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου.

triantafullos-dantis.jpg

NDPPHOTO

Ποτέ δεν έχω θίξει σπίτια και καριέρες. Να βάλουμε τα stories μου να δούμε αν έχω θίξει την Ασημίνα. Δεν την έχω θίξει ποτέ, δεν έχω πει καμία κακία ούτε για την ίδια, ούτε για τον Χρήστο. Έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια, επειδή για καιρό δεν έπαιζε».

Και σε άλλο σημείο δεν δίστασε να πει ο Τριαντάφυλλος στον Λιάγκα: «Εμένα, αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ να τραγουδήσουμε live. Στα ροκ και στα ξένα είναι πολύ καλός, στα λαϊκά δεν τον βλέπω καθόλου! Το να θες να προστατέψεις τη γυναίκα σου, την προστατεύεις με άλλο τρόπο, όχι χτυπώντας την καριέρα του άλλου με τόσο άσχημο τρόπο και κακία. Με αυτό που είπε είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι δεν ακούει καλά, στους επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί».

Μαρτίκας για Δάντη: «Υπέπεσε σε λάθος για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας του Survivor»

Με μονόπετρο στο χέρι η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο γάμος μου με τον Χρήστο Δάντη θα είναι...»

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» - Οι νέες σπόντες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved