Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός είπε ότι ''δεν πρόκειται να τον σώσουμε''»
Media

Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός είπε ότι ''δεν πρόκειται να τον σώσουμε''»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που έπαθε μάλιστα ενώ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. 

«Εκείνη την ημέρα ήταν ένας συνδυασμός απίστευτης τύχης. Ό,τι ήταν να πάει καλά, πήγε καλύτερα. Είχε μεγάλη σημασία ότι αυτό το έπαθα σε δημόσιο χώρο» είπε αρχικά ο γνωστός συγγραφέας και συνέχισε:

Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, τα πέρασα σε ίδρυμα»

tatsopoulos-emfragma.jpg

«Ο καρδιοχειρουργός, που μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και με έσωσε, ήταν κοντά. Δεν πήγε by the book. Ο γιατρός είπε ότι αν του κάνουμε εξετάσεις, θα δούμε από τι πέθανε. Δεν πρόκειται να τον σώσουμε. Βάλτε τον κάτω, ξέρουμε τι έχει. Με έσωσε».

«Αυτό δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα, παρόλο που θα μπορούσα να τη ψωνίσω... Εγώ δεν έχω καμία αποστολή. Μερικές φορές η μπίλια σου κάθεται κι άλλες δεν σου κάθεται… Δεν πιστεύω στην έννοια της τύχης ως μοίρας…»

Ήταν διαξιφιστικός διαχωρισμός ανιούσας αορτής, δεν ήταν έμφραγμα. Το λένε διαξιφιστικό γιατί το νιώθεις σαν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά δεν είναι μέσα στην καρδιά. Είναι η αορτή που πάει το αίμα σε όλα τα όργανα. Εκτός του ότι έχεις τεράστιες πιθανότητες για να πεθάνεις, για αυτό το λένε σιωπηλό δολοφόνο γιατί δεν έχεις κανένα προμήνυμα. Μπορείς να έχεις κινητική και νεφρική ανεπάρκεια, να ξυπνήσεις ψυχωτικός».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved