Σασμός spoiler: Τρόμος για Αστέρη και Αργυρώ – Η Μαρίνα στο ψυχιατρείο
Media

Σασμός spoiler: Τρόμος για Αστέρη και Αργυρώ – Η Μαρίνα στο ψυχιατρείο

Σασμός spoiler: Στιγμές απόλυτου τρόμου και αγωνίας περνούν η Αργυρώ και ο Αστέρης στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

Ο μικρός Πετράκης γίνεται στόχος των αδίστακτων Μουντάκηδων, οι οποίοι αποζητούν εκδίκηση, ενώ η Μαρίνα οδηγείται σε ψυχίατρο

Σασμός-Twitter: H Μαρίνα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και συγκλόνισε με την ερμηνεία της

SASMOS-M.Prwtopappa_.jpg

Εφιάλτης δίχως τέλος αρχίζει για την οικογένεια των Σταματάκηδων με τη σύλληψη της Βασιλικής για τον θάνατο του Λάζαρου. Οι Μουντάκηδες, η οικογένεια του νεκρού θέλουν να εκδικηθούν τον δολοφόνο του αλλά και όσους κάλυπταν τη Βασιλική. Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, δεν διστάζουν να απειλήσουν και την ίδια τους την οικογένεια, τους Βρουλάκηδες, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Αργυρώ και στον Αστέρη με τον χειρότερο τρόπο. Οι Μουντάκηδες εξαπολύουν απειλές πως θα πληρωθεί με αίμα ο θάνατος του δικού τους και μάλιστα καταφέρνουν να βάλουν έναν άνθρωπό τους μέσα στη φυλακή όπου κρατείται η Βασιλική, ο οποίος την προειδοποιεί για τις συμφορές που θα ακολουθήσουν.

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Η γυναίκα τότε αντιλαμβάνεται πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι κινδυνεύουν και τρέμει για τη ζωή του Μαθιού, για την οποία φοβάται και η Καλλιόπη, καθώς πιστεύει πως εκείνος είναι ο στόχος τους. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Κάποια στιγμή, κι ενώ ο μικρός Πετράκης βρίσκεται στον παιδικό σταθμό, λαμβάνει ένα δώρο. Δεν είναι, όμως, ένα οποιοδήποτε δώρο. Είναι ένα όπλο, το οποίο στέλνουν οι Μουντάκηδες σαν προειδοποίηση τόσο στον Αστέρη όσο όμως και στην Αργυρώ. Οι δύο τελευταίοι ειδοποιούνται για το συγκεκριμένο γεγονός από το σχολείο και σπεύδουν στο παιδί τους. Διαπιστώνουν πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ό,τι πίστευαν, καθώς ακόμη και ο γιος τους έγινε στόχος απειλών επίδοξων δολοφόνων, που το μόνο που θέλουν είναι να σκοτώσουν για να εκδικηθούν. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για να προστατευτεί πάνω απ’ όλα το παιδί, που δεν φταίει σε τίποτα. Όλοι ενημερώνονται για το περιστατικό και φοβούνται πως τα αντίποινα των Μουντάκηδων θα είναι σκληρά και γεμάτα αίμα.

SASMOS.jpg

Η Μαρίνα, εν τω μεταξύ, η ψυχολογική κατάσταση της οποίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι ήδη εύθραυστη, μαθαίνει για το περιστατικό και τρελαίνεται από την αγωνία της. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δείχνει να αρχίζει να τα χάνει. Μάλιστα, κάποια στιγμή, βλέπει τον Αντώνη και πιστεύει πως είναι ο χαμένος της γιος, ο Πέτρος, και ο αστυνομικός φοβάται πως παραφρονεί. Η γυναίκα παθαίνει κρίση τρέλας και οι δικοί της τη μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες. Αφού της κάνουν ηρεμιστικές ενέσεις, στη συνέχεια τη στέλνουν και σε ψυχίατρο.

sasmos-marina.jpg

Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη για το μέλλον και όλοι φοβούνται μήπως επιχειρήσει να κάνει ξανά κακό στον εαυτό της. Μόνο στη σκέψη όμως πως ίσως χάσει ακόμη ένα αγαπημένο της πρόσωπο μετά το παιδί της, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει και η Αργυρώ με τον Αντώνη φοβούνται πως η παράνοιά της θα συνεχιστεί.

Πηγή mytv

Σασμός: Ο Μαθιός κερδίζει χρόνο, ο εισαγγελέας όμως έχει άλλα σχέδια!

Σασμός φινάλε: Ο γάμος, η εγκυμοσύνη και μια -ακόμη- δολοφονία

Σασμός spoiler: Η νέα σφοδρή σύγκρουση και η σιωπή της Μαρίνας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved