Γη της Ελιάς: Ένα άγριο έγκλημα στέλνει τον Δημοσθένη στην αστυνομία – Κατάθεση - σοκ από Πότη
Media

Γη της Ελιάς: Ένα άγριο έγκλημα στέλνει τον Δημοσθένη στην αστυνομία – Κατάθεση - σοκ από Πότη

Καταιγιστικές εξελίξεις προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του Δημοσθένη στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», καθώς οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του σε μία ύποπτη υπόθεση δολοφονίας.

Παράλληλα, μία ακόμη τυχαία συνάντηση της Αριάδνης και του Γιώργη τούς φέρνει απρόσμενα κοντά και ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουν ως άνθρωποι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ξετυλίγει το... κουβάρι μίας σοκαριστικής υπόθεσης, η οποία φέρνει τον Δημοσθένη σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα νέα θα σοκάρουν την Χάιδω

cb597287-gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(2).jpg

Όλα αρχίζουν όταν κάποιος μυστηριώδης άντρας τηλεφωνεί στην Αστυνομία και καταγγέλλει ότι κάπου μέσα στο δάσος υπάρχει το πτώμα ενός ανθρώπου. Αμέσως, ο Κουράκος «στρατολογεί» τους άντρες του και σπεύδουν στο σημείο για να αναζητήσουν τη σορό. Οι αστυνομικοί σαρώνουν για πολλές ώρες όλη την περιοχή, όμως το μόνο που εντοπίζουν είναι κάποια ίχνη του εγκλήματος, αλλά το πτώμα είναι άφαντο. Η εξέλιξη αυτή παραξενεύει ιδιαίτερα τον αστυνόμο, ο οποίος ηγείται τής υπόθεσης και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Δίνει εντολή, λοιπόν, στην ομάδα του να συνεχίσει τις εντατικές έρευνες για την ανθρωποκτονία που σημειώθηκε στο βουνό, ώσπου να προκόψουν επιπλέον στοιχεία ή και μαρτυρίες. Την επόμενη ημέρα, ο Δημοσθένης έχει μία κρυφή συνάντηση με τον Βαγιάκο σε ένα απόμερο σημείο του δάσους και συζητούν για τις παράνομες δραστηριότητες του μαφιόζου, στις οποίες εμπλέκεται και το όργανο της τάξης.

dimosthenis.webp

Γη της Ελιάς - Δημοσθένης

Ωστόσο, μία αναπάντεχη παρουσία προκαλεί ντόμινο εξελίξεων. 0 Πότης βρίσκεται τυχαία στο σημείο και παρακολουθεί την ύποπτη αυτή συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί ότι ένα από τα πακέτα με ναρκωτικά που έστειλε δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και προβληματίζεται. Έτσι, ζητάει από τον Βαγιάκο να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί με την παράδοσή του. Την ίδια ώρα, ο Πότης, μετά τα όσα είδε στο δάσος, αποφασίζει να απευθυνθεί στις Αρχές. Πηγαίνει, λοιπόν, στο γραφείο του Κουράκου και καταθέτει ότι είδε τον Δημοσθένη στο δάσος, κοντά στο σημείο που βρέθηκαν τα ύποπτα στοιχεία που παραπέμπουν σε άγρια δολοφονία.

potis-gi-tis-elias.jpg

Η κατάθεση αυτή του Πότη δημιουργεί υποψίες στον αστυνόμο, ο οποίος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Μάλιστα, κινητοποιείται άμεσα και μέσα στα επόμενα λεπτά ζητάει από τον Δημοσθένη να μεταβεί στην Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβώσει πώς και αν σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας. 0 αδίστακτος άντρας πανικοβάλλεται όταν ο Κουράκος τού ζητάει να πάει στο τμήμα και προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο, ενώ συγχρόνως τρέμει ότι μπορεί να έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως τα εγκλήματά του.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη

Γη της Ελιάς: Στον πάγο.. ο αρραβώνας Παρασκευά - Ειρήνης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved