Ναυάγιο: Απίστευτος εκβιασμός! Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα
Media

Ναυάγιο: Απίστευτος εκβιασμός! Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα

Ναυάγιο: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA.

Ο Δημήτρης μετά τον πυροβολισμό του από τη Μαρία εκβιάζει τη Λίνα να χωρίσει τον Μάκη και να παντρευτεί τον Οθωνα με αντάλλαγμα να μην καταδώσει τη γυναίκα στην Αστυνομία.

Το Ναυάγιο: Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι πια αφόρητη για την Ειρήνη

Ο Μάκης και η οικογένειά του δέχονται απανωτά χτυπήματα στα επόμενα επεισόδια και θα βρεθούν στο επίκεντρο δραματικών εξελίξεων, οι οποίες τους αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή.

navagio-makis.jpg

0 θάνατος του Βλάσση, ο οποίος, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο τεύχος, οφείλεται στην αποκάλυψη πως η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί, πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Τα νέα για τον ξαφνικό χαμό του φτάνουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Χριστίνα, αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. 0 νεαρός μαθαίνει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή και λυγίζει. Φτάνοντας στο σπίτι του προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη μητέρα του και την αδελφή του, οι οποίες είναι διαλυμένες. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμη κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί. Στην κηδεία, η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση, ενώ οι φίλοι τους πηγαίνουν στο σπίτι να τους συλλυπηθούν. Λίγο μετά, ο Μάκης αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μάνα του και την αδελφή του, ενώ η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει.

navagio-(1).jpg

Τότε η γυναίκα τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή πυροβολεί τον Δημήτρη κι εκείνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Χωρίς να γνωρίζει κανείς τον δράστη, καθώς η Μαρία πρόλαβε και έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, ο Μάκης σπεύδει στο πλευρό της Λίνας για να της συμπαρασταθεί. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί, βλέπει ότι δίπλα της βρίσκεται ήδη ο Οθωνας και τη φροντίζει. Λίγες μέρες αργότερα, ο Δημήτρης συνέρχεται και ζητάει να μιλήσει με τη Λίνα. Τότε αποκαλύπτει μόνο σε εκείνη πως η Μαρία τον πυροβόλησε και π κοπέλα μένει έκπληκτη. Όμως, ο Γιαννακάκης δείχνει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, αν και ακόμη βρίσκεται στο νοσοκομείο, εκμεταλλεύεται την αγάπη της κόρης του για την οικογένεια του Μάκη και την εκβιάζει.

to-navagio-to-telos-tou-dimitri-mathainoun-oloi-pos-einai-egklimatias_1715158309.jpg

Της λέει πως δεν θα καταγγείλει τη Μαρία μόνο αν εκείνη χωρίσει τον Μάκη και δεχτεί να παντρευτεί τον Οθωνα. Η Λίνα σαστισμένη πρέπει να πάρει την πιο καθοριστική απόφαση. Έτσι, αποφασίζει να ενδώσει στον εκβιασμό του πατέρα της και να δεχτεί την πρότασή του. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Λίνα απομακρύνεται από τον Μάκη, ενώ αρχίζει και δίνει το ελεύθερο στον Οθωνα να μπει στη ζωή της

Πηγή mytv

Το Ναυάγιο: Μια είδηση στο ραδιόφωνο για εμπορία βρεφών σοκάρει την Ειρήνη

Ναυάγιο: Νεκρός ο Βλάσσης – Πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

Ναυάγιο: Ευγενία και Άγγελος καταστρώνουν σχέδιο εναντίον του Ιπποκράτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved