Ψυχοκόρες: Το τραγικό τέλος Νέλλας – Κοσμά και πώς η Ευανθία τη «φέρνει» στη Φρόσω
Media

Ψυχοκόρες: Το τραγικό τέλος Νέλλας – Κοσμά και πώς η Ευανθία τη «φέρνει» στη Φρόσω

Ψυχοκόρες: Νάτσηδες και Κοτρώτσηδες ανατρέπουν τις ιστορίες.

Ο γαμπρός του Νάτση θέλει να κάνει μήνυση στη Φρόσω για πλαστογραφία και επισκέπτεται τον νέο διοικητή της χωροφυλακής, τον Βελλή, έναν αδίστακτο και διεφθαρμένο άνθρωπο.

Ψυχοκόρες: «Κόβουν» την ανάσα οι εξελίξεις! Το σοκ του Παύλου & το μυστικό που φρικάρει τον Κοσμά

psixokores.jpg

Η Ευανθία από την άλλη, αρχίζει δειλά δειλά να ανακτά την όρασή της. Το λέει στον γιατρό, όμως εκείνος δεν είναι αισιόδοξος. Εκείνη ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι η κατάστασή της βελτιώνεται και το κρατά κρυφό από τη Φρόσω.

Ο Στρατός, ο Οδυσσέας και οι αδελφές του Νάτση εισβάλλουν στο σπίτι της Ευανθίας την ώρα που βρίσκεται εκεί ο συμβολαιογράφος. Τσακώνονται άγρια, ώσπου εμφανίζεται ξαφνικά ο Βελλής και τους οδηγεί όλους στο Τμήμα. Εκεί πιέζει την Ευανθία να ομολογήσει αν την εκβιάζει η Φρόσω και εκείνη το αρνείται. Στη συνέχεια στριμώχνει άγρια τη Φρόσω για τον ίδιο λόγο, αλλά εκείνη υποκρίνεται την ανήξερη.

psixokores-anna-louizidi.jpg

Λίγο πριν από το συνταρακτικό φινάλε της σειράς η αστυνομία έχει στριμώξει για τα καλά τον Κοσμά, που κινδυνεύει με φυλάκιση. Η Νέλλα έχει καταλάβει πως ο άντρας της σχεδιάζει να το σκάσει και φέρεται αλλοπρόσαλλα. Ο Κοσμάς, ως συνήθως, θυμώνει μαζί της και της λέει ότι παραλογίζεται και της ανακοινώνει πως θα πάρει το αμάξι για να πάει σε μια δουλειά, η Νέλλα διαισθάνεται πως θα τον χάσει για πάντα. Του ζητά δήθεν αθώα να την πάρει μαζί του, γιατί θέλει να πάει για ψώνια. Καθ' οδόν όμως η κατάσταση παρεκτρέπεται...

NELLA-KOSMAS.jpg

Η Νέλλα τού ομολογεί πως ξέρει ότι σκοπεύει να φύγει μόνος του στην Ιταλία. Εκείνος ταράζεται, αλλά ισχυρίζεται πως έχει έναν γνωστό εκεί και ότι θα έφευγε για να προετοιμάσει το έδαφος ώστε να πάει και εκείνη να τον βρει αργότερα.
Η Νέλλα φυσικά δεν τον πιστεύει και με δάκρυα στα μάτια τού δείχνει το καλώδιο από τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου. Ο Κοσμάς πανικοβάλλεται, καθώς διαπιστώνει ότι τα φρένα δεν πιάνουν. Το αμάξι αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο Κοσμάς χάνει τον έλεγχο και τελικά τρακάρει. Η Νέλλα και ο Κοσμάς, το ζευγάρι που έζησε αυτή τη θυελλώδη σχέση, βρίσκει τραγικό θάνατο και έτσι λυτρώνονται και τα πρόσωπα που βασανίστηκαν και από τους δύο...

Πηγή Τηλέραμα

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα κάνει φόνο – Ποια είναι η Άννα που μπαίνει στην οικογένεια Κοτρώτση;

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς διώχνει Νέλλα και Σώτο! Η οικογένεια Αρδίτη προς αναζήτηση νέας ψυχοκόρης

Ψυχοκόρες: H Μάγια αποφασίζει πως δεν χρειάζεται πια τη Βασιλική στον αγώνα της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved