Ναυάγιο: Ο Βλάσσης πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας
Media

Ναυάγιο: Ο Βλάσσης πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

Ναυάγιο: O Δημήτρης αποκαλύπτει στον Βλάσση πως η Θοδώρα είναι δική του κόρη κι εκείνος λίγο μετά πεθαίνει.

Παράλληλα, ο Πέτρος και η Ευγενία προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Ιπποκράτη, ενώ ο Παντελίδης κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει ο Δημοσθένης μακριά από τα θύματα.

Το Ναυάγιο: Η Βάσω μαθαίνει την αλήθεια για τον ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου

navagio-(1).jpg

Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια τού Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. 0 Πέτρος και η Ευγενία, τώρα, βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης, αλλά καταλαβαίνουν πως δύσκολα θα τα καταφέρουν. Παράλληλα, η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί από την υπεράσπιση των θυμάτων.

to-navagio-o-pantelidis-katastrefetai_1711957956.jpg

Από την άλλη, ο Οθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Στην Κρήτη, η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να τη βοηθήσει. Ωστόσο, ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάσση. Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες και ο Δημήτρης τού αποκαλύπτει πως η Θοδώρα είναι δικό του παιδί. 0 Βλάσσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη, αλλά όταν αντιμετωπίζει τη Μαρία και τη ρωτάει για αυτό μαθαίνει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια. Στην Αθήνα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να διώξει από το σπίτι του τον άντρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία.

to-navagio-o-Ippokratis-epivevaionei-oti-i-valitsa-einai-tis-klairis.webp

Η Στέλλα, λίγο μετά, κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Παράλληλα, ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Την ίδια στιγμή, π Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως σβήνει στο πλάι της, καθώς η καρδιά του τον προδίδει. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσσης δεν θα τη ζήσει ποτέ...

Πηγή Mytv

Το Ναυάγιο: Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι πια αφόρητη για την Ειρήνη

Το Ναυάγιο: Μια είδηση στο ραδιόφωνο για εμπορία βρεφών σοκάρει την Ειρήνη

Ναυάγιο: Νεκρός ο Βλάσσης – Πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved