Στα Σύνορα: Ο Θοδωρής κάνει πρόταση γάμου στη Γιαννούλα
Media

Στα Σύνορα: Ο Θοδωρής κάνει πρόταση γάμου στη Γιαννούλα

Στα Σύνορα: Το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για να υποδεχτεί τους πολίτες.

Στόχος τους είναι να τους ενημερώσουν σχετικό με το νέο μοντέλο σχέσης που θέλουν να αναπτύξουν ανάμεσα στην Αστυνομία και στους πολίτες.

Στα σύνορα: Γιαννούλα και Θοδωρής απειλούν ο ένας τον άλλον

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, όμως, οι κάτοικοι του χωριού δεν δείχνουν ενδιαφέρον και δεν πηγαίνει κανείς. Οι απειλές της διοικήτριας προς τον Ηρακλή τον αναγκάζουν να παρακαλέσει κάποιους να πάνε.

sta-synora-iraklis.jpg

Τελικά, στην παρουσίαση παρευρίσκονται η Ιωάννα, ο Νικόλας, ο Στέφανος και κάποιοι ακόμη. Εν τω μεταξύ, η Γιαννούλα εξακολουθεί να είναι προβληματισμένη με τον Θοδωρή, αλλά δεν αργεί να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο για να απαλλαγεί από εκείνον. Την ίδια ώρα, η Ελένη αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση με την πεθερά της, την Μπαρντάνα, διότι οι νοοτροπίες και οι συνήθειες της είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές της. Ο Σωτήρης αναγκαστικά βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Την επομένη η Γιαννούλα συναντάει τον Θοδωρή έχοντας μαζί της τη θαυματουργή σκόνη που της έδωσε ο Αντώνης. Σε λίγο, ο Θοδωρής πέφτει λιπόθυμος και όλοι νομίζουν πως έχει πεθάνει, ενώ η Γιαννούλα παραμένει απαθής και η Ιωάννα σοκάρεται με τη στάση της.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Παράλληλα, ο πατέρας Αριστείδης και ο Στέλιος αποφασίζουν να εξαφανίσουν το κλεμμένο κινητό της Φανός, για να μην το βρει ο Ηρακλής. Στο τμήμα, η Ειρήνη αποφασίζει να περάσει τους αστυνομικούς από αξιολόγηση, επειδή αμφιβάλλει για τις ικανότητάς τους. 0 Άρμπεν, λίγο μετά, ζητάει από την Ελόνα και τον Νικόλα να συνεργαστούν στην επισκευή ενός μηχανήματος, ώστε να σταματήσουν να τσακώνονται. Εκείνοι δέχονται και είναι προφανές πως ανάμεσά τους υποβόσκει ένας ερωτισμός.

sta-synora-fani.jpg

Η Φανή παραδέχεται στον πατέρα Αριστείδη ότι έχει σχέση με τον Ιάσονα. Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα, ύστερα από την ένταση που δημιουργήθηκε με τη Γιαννούλα, σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Θοδωρή, αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι. Αργότερα, όμως, ο Θοδωρής πηγαίνει εκεί και κάνει στη Γιαννούλα... πρόταση γάμου

Πηγή mytv

Στα σύνορα: Νέα διοικήτρια καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα

Στα Σύνορα: Ο Θοδωρής αφήνει ελεύθερο τον Αντώνη

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα σχεδιάζει να παγιδεύσει τον Θοδωρή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved