Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη»
Media

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές  για τη σειρά, Σασμός και τη μικρή κατάθλιψη που πέρασε λόγω σεναρίου αυτή τη σεζόν.

Αρχικά η ηθοποιός είπε: «όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου».

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Eίναι μαζί απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό»

7917dfa9-marilita_labropoulou.jpg

Και πρόσθεσε: «Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη».

bc14adcbfc4878b99b06a279bc68099b_XL.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης».

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τελευταία μέρα στη θάλασσα για τη Βασιλική από τον Σασμό με τις κόρες της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Ζω τη Βασιλική και θέλω να έχει ένα αίσιο μέλλον»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ποια είναι η αγαπημένη της σκηνή στην τηλεόραση;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved