Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τελευταία μέρα στη θάλασσα για τη Βασιλική από τον Σασμό με τις κόρες της
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τελευταία μέρα στη θάλασσα για τη Βασιλική από τον Σασμό με τις κόρες της

 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απόλαυσε την τελευταία μέρα στη θάλασσα με τις κόρες της, αφού ξεκινά πάλι γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς, Σασμός στον  Alpha!

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της, πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, «φόρτισε» τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη για να επιστρέψει και πάλι στην βάση της και στα γυρίσματα της σειράς!

Να σας θυμίσουμε ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός, έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Γιάννη Νταλιάνη. Πρόσφατα μάλιστα η μικρότερη κόρη τους, Έλλη έκανε το πρώτο της πέρασμα από την μικρή οθόνη, καθώς συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη.


Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τις κόρες της που ετοιμάζονται να μπουν στη θάλασσα και σχολίασε ότι πρόκειται για το τελευταίο τους μπάνιο τους, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν άλλες μέρες ανεμελιάς!

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία με τις κόρες της να κάνουν το τελευταίο μπάνιο τους και χάσατε και δεν είδατε την ηθοποιό με κόκκινο μπικίνι, δείτε την!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved