Μαρία Κορινθίου: Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις, αλλά ό,τι θέλεις πραγματικά το προσελκύεις
Media

Μαρία Κορινθίου: Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις, αλλά ό,τι θέλεις πραγματικά το προσελκύεις

 Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, τον διαλογισμό και την κόρη της, Ισμήνη.

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός: «Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο δεν θέλω να βάφομαι. Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να περιποιούμαι και να κανακεύω την ψυχούλα μου. Για να καθαρίσεις την καθημερινή τοξικότητα που μπορεί να παίρνεις καθαρίσεις και να έρχεσαι στο κέντρο σου υπάρχουν διαλογισμοί, γιόγκα».

Και πρόσθεσε: «Ο διαλογισμός είναι προσωπικός για τον καθένα. Ο Γιάννης κάνει διαλογισμό με τον δικό του τρόπο, έρχεται στο κέντρο του όταν πηγαίνει στο Άγιο Όρος, έχει τους πνευματικούς του οπότε κοιτάω κι εγώ να πηγαίνω σε παρόμοια. Πήγα σε ένα retreat στη Σέριφο, δεν επιτρέπεται να μιλάς, είσαι εσύ κι ο εαυτός σου. Ακολουθούσαμε το πρόγραμμα των μοναχών από την Ιαπωνία. Δε μιλάς καθόλου. Πας για σένα.».

1716552660647-724397865-korinthiou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Αγαπώ την τηλεόραση αλλά δεν μου λείπει επειδή ήταν επιλογή μου. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου “δεν θέλω να κάνεις τίποτα τηλεοπτικά”. Μου έγιναν και προτάσεις θεατρικές. Δεν ήθελα. Ήθελα να αφοσιωθώ στον εαυτό μου, να κάνω πράγματα για τη Μαρία χωρίς να μου αποσπούν την προσοχή άλλα. Με ταλαιπώρησε όλη η “φασαρία” στα αυτιά μου (η αποχώρηση από το Πρωινό). Ήθελα να μην συγκεντρώνομαι σε αυτή τη “φασαρία”, να μην ακούω, γιατί δεν είναι αυτή η ουσία στη ζωή μας.

Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις αλλά ότι θέλεις πραγματικά το προσελκύεις. Ήθελα να σταθώ σε άλλα πράγματα».

4953ebd3-korinthiou-2.jpg

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της: «Είναι ένα καλό παιδί γιατί έχω προσέξει πολύ τη διαπαιδαγώγησή της, να είναι με ήθος, με αρχές.

Είμαι από τις μαμάδες που θα είμαι κοντά στο παιδί μου αν πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει.»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Η εφηβεία της Ισμήνης και πώς το βιώνει: «Δύσκολα τα πράγματα…»

Η Μαρία Κορινθίου χορεύει με την κόρη της, Ισμήνη και αποθεώνονται στα social media

Ισμήνη Αϊβάζη: Εντυπωσιάζει στους δρόμους του Λονδίνου με το απίθανο στιλ της- Είναι υπέροχη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved