Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα
Media

Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τι ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια; 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα κι έπειτα συνάντησε τις κάμερες των εκπομπών και του I Love Σου Κου, όπου και παραχώρησε δηλώσεις.

Κατερίνα Καινούργιου: Έπαθε πλάκα με την εμφάνισή της - «Άλαλα τα χείλη των ασεβών»

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-May-16-2024-tagging-@giorgiapantele-@toimoifashion-@aggelospp-@giorgos.pothitos-and-@vakroza.-May-be-an-image-of-1-person-halter-top-and-dress..jpg

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί».

Δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Ο Δημήτρης είναι καλά στην προσωπική του ζωή τον τελευταίο καιρό»

Η συνάντηση με τη Μπέττυ Μαγγίρα και το προξενιό – «Κοκκάλωσε ο νεαρός»

Συναντήθηκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ανήκει στο παρελθόν,έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved