Έλενα Χαραλαμπούδη: Δάκρυσε για την απώλεια του πατέρα της-Η σχέση με τον σύντροφό της & η κόρη τους
Media

Έλενα Χαραλαμπούδη: Δάκρυσε για την απώλεια του πατέρα της-Η σχέση με τον σύντροφό της & η κόρη τους

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Έλενα Χαραλαμπούδη στην εκπομπή Μπαμπά-δες όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της τον οποίο και έχει χάσει. 

Αρχικά, η παρουσιάστρια του 5 min mum και ηθοποιός μίλησε για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο, με τον σύντροφό της, τον Λάζαρο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη. Συγκεκριμένα είπε:

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η viral μαμά του youtube & του TikTok με τα χίλια πρόσωπα

xaralampoudi-2.jpg

«Με τον Λάζαρο είμαστε μαζί από το 2015 και η μικρή μου είναι 6 ετών. Έγιναν τα πράγματα πολύ ομαλά και γρήγορα. Ο Λάζαρος ήξερε τι ήθελε από τη ζωή του και εγώ ήξερα τι ήθελα από τη δική μου και συναντήθηκαν οι ζωές μας».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ο Λάζαρος είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και εγώ τα Σαββατοκύριακα πόζαρα ως μοντέλο για το χαρτζιλίκι. Οπότε γνωριστήκαμε εκεί, μετά από 3 μήνες μου έστειλε μια φωτογραφία που είχε πάρει βραβείο και βγαίναμε για 2-3 μήνες. Με προσέγγισε έτσι! Στην αρχή της σχέσης μας οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ταιριάξαμε. Ακόμη και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση “είσαι σίγουρη;”. Τους φάνηκε πολύ παράξενο που ο Λάζαρος ήταν πολύ σταθερός χαρακτήρας, με σταθερή δουλειά και ήταν σε φάση “Δεν βαριέσαι;” και λέω “όχι, με ηρεμεί”».

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον πατέρα της τον οποίο έχει χάσει και στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, η Έλενα Χαραλαμπούδη είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, αερικό με μια άλλη οπτική. Αλλά ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Έχω δύο χρόνια που τον έχω χάσει, έχω σταματήσει να μετράω. Ήταν σίγουρος ότι θα πετύχω! Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ο Λάζαρος έχει πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου, και τα καλά του και τα κακά του! Μου τον θυμίζει σε πολλά κυρίως στον αυθορμητισμό».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved