Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ανάρτηση για τον τραυματισμό του Φάνη - «Μην μασάς κράτα γερά»
Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ανάρτηση για τον τραυματισμό του Φάνη - «Μην μασάς κράτα γερά»

Ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση στο Survivor 2024 σόκαρε παίκτες και τηλεθεατές. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του δώσει κουράγιο να φτάσει μέχρι τον... τελικό!

Ο Φάνης Μπολέτσης έδινε τη δική του μάχη με τον Τούρκο παίκτη, Hilmi Cem. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Έλληνας παίκτης της μπλε ομάδας, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτά τα προβλήματα υγείας έχει μετά το Survivor - «Έχω χονδροπάθεια, αυχενικό»

Ο Φάνης Μπολέτσης χτύπησε σε ένα εμπόδιο την ώρα που έτρεχε και έδινε τον καλύτερό του εαυτό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή, που τα είδε όλα.

Λίγη ώρα μετά ο παίκτης σηκώθηκε, αγωνίστηκε και μάλιστα έφερε και τον πόντο στην ομάδα του.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, βλέποντας τι έχει συμβεί και βλέποντας επίσης και τον σημερινό 26/5 δεύτερο τραυματισμό του, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να στηρίξει τον παίκτη της μπλε ομάδας να φτάσει μέχρι τον τελικό.

«Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Κράτα γερά γιατί το αξίζεις είσαι παικταράς. Οι τραυματισμοί φέτος στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο παιχνίδι. Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ για τον τραυματισμό μου ακόμα και από τον ίδιο αλλά δεν πειράζει δεν κρατάω κακία σε κανέναν... Εύχομαι να είναι καλά γιατί το αξίζει να βρίσκεσαι στον τελικό. Μην μασάς κράτα γερά», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

survivor_asimina_gia_mpoletsi.jpg

«Έχουμε περάσει όλα τα παιδιά τραυματισμούς, δυσκολίες, ψυχολογικές και σωματικές. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, γι' αυτό όταν έγινε το κρακ το είπα αυτό... Ήταν η πρώτη φορά. Ήταν μεγάλος φόβος, γιατί αν είχε βγει όλος ο ώμος δεν θα μπορούσα να συνεχίσω.Ο γιατρός με συμβούλεψε να μην παίξω και να το δούμε αύριο», είπε ο Φάνης στο συμβούλιο του νησιού πριν λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμαμε με τρεμάμενη φωνή η Δώρα κατά των Κόκκινων - «Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε...»

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ναι, είχα κάποιο φλερτ και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν

«Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έγινε» - Κλάματα και ξεσπάσματα απόψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved