Η Καγιά απαντά στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά: «Αν αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό»
Media

Η Καγιά απαντά στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά: «Αν αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό»

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του I Love Σου Κου και απάντησε σε ερωτήσεις για τον ρόλο της στη νέα ταινία "Πολύδροσο" του Αλέξανδρου Βούλγαρη, όπως και για το σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά που την αφορούσε.

«Δεν πήρα εγώ την απόφαση να συμμετάσχω στην ταινία αλλά ο Αλέξανδρος (Βούλγαρης). Πόσο χαίρομαι, γιατί ήταν μία βαθιά βιωματική ταινία και την απόλαυσα! Είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία και άρεσε πολύ στον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου

viki-kagia.jpg

Instagram / vickykaya_

«Νιώθω δέος και τιμή για όλες τις άλλες γυναίκες που είναι συνυποψήφιες μαζί μου. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη της κυρίας Χατζησοφιά, αν αισθάνεται έτσι, και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει», απαντά χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Δεν είναι ακριβώς αρνητικά σχόλια, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει και καλά κάνει που το πιστεύει. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με ψήφισε για τον ρόλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά έγινε και έχει απόλυτο δικαίωμα να το πιστεύει αυτό», συμπληρώνει η Βίκυ Καγιά.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Άννα Χατζησοφιά είχε σχολιάσει σχετικά με τη Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;»

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της

Βίκυ Καγιά: Η σικάτη ρόμπα - κιμονό και η απίθανη λευκή κουζίνα του σπιτιού της

Καγιά: Απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Κρασσά -«Έμεινα παγωτό, μαρμαροκολώνα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved