Ψυχοκόρες: Ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας
Media

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Ψυχοκόρες, αφού ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά

Η Βασιλική βγαίνει με τον Δαμιανό και στο μεταξύ μαθαίνει μια πληροφορία που αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η νέα ψυχοκόρη πηγαίνει στο σπίτι του Αρδίτη, ενώ ο Παύλος παραμένει στο νοσοκομείο.

psixokores-12-800x1123-1.jpg

Η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί του Νάτση αρχίζουν να την υποψιάζονται. Η Ευανθία θέλει να γυρίσει σπίτι.

Ο Σώτος τσακώνεται με την Αρχοντούλα γιατί του απέκρυψε τη νοσηλεία της Νέλλας.

psixokores.jpg

Με στόχο να ξεφύγει από τη Νέλλα, ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά.

Ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο και παγιδεύει το προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη...

psixokores-despoiniw.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Ψυχοκόρες, είδαμε: : Στην κηδεία του Νάτση η οικογένειά του απορεί με τη στάση της Φρόσως. Η Ευανθία νοσηλεύεται και η Φρόσω την επισκέπτεται και μαθαίνει κάτι που θα της δώσει ελπίδα. Η Μάγια με τον Ερμή διαλέγουν νέα ψυχοκόρη. Η Μαρίκα πηγαίνει στο Ασαντέ για να βρει τον Τάσο, όπως της ζήτησε η Νέλλα, αλλά τα πράγματα παίρνουν άγρια τροπή. Ο Σώτος συγκρούεται με τον Κοσμά που είναι σε απόγνωση, ενώ η Νέλλα αποκαλύπτει στον Σώτο για τον εγκλεισμό της στην κλινική. Ο Αρδίτης δίνει εντολή να του βρουν τη Λένα, ενώ μαθαίνει από τον Κοντόπουλο πως κι ο Κοτρώτσης είναι υποψήφιος Διοικητής Τραπέζης...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved