Τάσος Χαλκιάς - «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του: «Δεν της έδωσα όσο ζούσε αυτά που έπρεπε»
Media

Τάσος Χαλκιάς - «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα του: «Δεν της έδωσα όσο ζούσε αυτά που έπρεπε»

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή EQ και μίλησε για τη διαδρομή του, για τη σχέση του με το γυναικείο φύλο αλλά και για την ανεξαρτησία που είχε από 13 ετών. 

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τις γυναίκες, αναλύοντας πώς έχει στο δικό του μυαλό το αντίθετο φύλο:

Τάσος Χαλκιάς: Τη φορά που το Λαβ Σόρρυ έκανε 45%, η Μαβίλη μας είπε ότι φταίμε εμείς

xalkias2.jpg

«Τις γυναίκες έχω μάθει να τις ξεχωρίζω από την ψυχούλα τους. Δεν θα έλεγα ότι ωριμάζετε νωρίτερα αλλά ότι ολοκληρώνεστε. Μια κοπέλα στα 13 μπορεί να τεκνοποιήσει σύμφωνα με τη Βιολογία. Κάτι που μπορεί να γίνει βιολογικά δεν σε κάνει συνετό. Βιολογικά βγαίνατε πιο μπροστά από τον άντρα. Ο άντρας είθισται να ωρίμαζε μετά τα 18. Για μένα η διαφορά είναι στον τρόπο που ο εσωτερικός μας κόσμος οργανώνεται και υπάρχει στην κοινωνία. Οι γυναίκες είστε πιο ρομαντικά πλάσματα αλλά θα μου επιτρέψεις να πω ότι οι άντρες αγαπούνε πιο δυνατά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είπα ότι ο άντρας είναι πιο συναισθηματικός. Είναι πολύ καλό να είναι οι άνθρωποι να έχουν διαφορές... Το αντέχεις να σε αγαπάει κάποιος αφόρητα; Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να νιώθεις βαθιά αγάπη».

Ο Τάσος Χαλκιάς συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει αλλάξει από τότε που ξεκινούσε την καριέρα του: «Όσοι με ξέρουν από παιδί ξέρουν ότι είμαι ο ίδιος. Δεν έχω απωθημένα τύπου έπρεπε να έχω ένα σπίτι στην Κηφισιά... Είμαι πολύ δοτικός, γίνομαι θυσία για τους άλλους, όχι μόνο για τα δικά μου πρόσωπα αλλά για όλη την κοινωνία. Από κει και πέρα δεν μου λείπουν πράγματα που δεν τα έχω κάνει».

Και τότε ήρθε η στιγμή που λύγισε μιλώντας για την οικογένειά του. Συγκεκριμένα είπε ότι από 13 ετών ήταν αυτόνομος αφού δεν δεχόταν να πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο. Προτίμησε να πάει να δουλέψει και να βγάζει τα δικά του λεφτά για να πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο, και έτσι δεν είχε ανάγκη τη γνώμη του πατέρα του. Αναφερόμενος όμως στη μητέρα του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved