Δανάη Μπάρκα: Η ενόχληση με το Πρωινό και η απάντηση στον Λιάγκα: «Ποτέ δεν έχουμε προσβάλλει…»
Media

Δανάη Μπάρκα: Η ενόχληση με το Πρωινό και η απάντηση στον Λιάγκα: «Ποτέ δεν έχουμε προσβάλλει…»

«Χείμαρρος» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega!

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό για την αποχώρηση και δεύτερου συνεργάτη της και απάντησε στα καρφιά του Γιώργου Λιάγκα περί πετυχημένης ομάδας.

Σύμφωνα με το Πρωινό και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη, που έχει γίνει γνωστή και η ίδια η Δέσποινα επιβεβαίωσε, αποχωρεί και ο Γιώργος Κρικοριάν και πηγαίνει στο STAR κάτι που διέψευσε σήμερα, 11 Ιουνίου ο συνεργάτης της Δανάης και η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται περί σεναρίου.

Πάμε Δανάη: Και δεύτερο πρόσωπο αποχωρεί από την ομάδα της Μπάρκα

1717681516696-547996965-barka.jpg

Η Δανάη Μπάρκα ρώτησε ευθέως τον Γιώργο: «Θα μας πεις αν έχεις κανένα ραντεβού με το Star;» και εκείνος απάντησε ότι δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού με το Star και πρόκειται για ένα ψευδές δημοσίευμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα τόσο στον ίδιο, όσο και στους συνεργάτες του.

Και στη συνέχεια η παρουσιάστρια απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος χθες είπε σχετικά με το Πάμε Δανάη: «Κάνουν εκπομπή για να αρέσουν στους τηλεκριτικούς; Ε, γι’ αυτό αποτυγχάνουν!» και αμέσως μετά ξεκαθάρισε πως η μόνη αρνητική κριτική που έχει δεχθεί το Πρωινό είναι όταν η ομάδα είχε σχολιάσει το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

PAME-DANAH-1.jpg

Και η Δανάη απάντησε:

«Η επιτυχία και δεν το λέω καθόλου αλαζονικά γιατί έχουμε δείξει τι είμαστε, αλλά η επιτυχία , μία επιτυχία αυτής της παρέας… είναι ίσως γιατί ποτέ ηθελημένα δεν έχουμε προσβάλλει ή δεν έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση άλλους ανθρώπους και αυτό το παίρνουμε ως επιτυχία… και όλα τα άλλα να έχουμε να λέμε»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

Μπάρκα για Μαλέσκου: «Τι έχει μαζί μας; Πήγε παντού και δεν έρχεται σε εμάς;»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Καινούργιου και ακούστε τι είπε!

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεό της έγινε viral – «Ο Θεός με φύλαξε & δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved