Η γη της ελιάς: Αθηνά και Τζον παντρεύονται- Οι υποθέσεις των τελευταίων επεισοδίων του 3ου κύκλου
Media

Η γη της ελιάς: Αθηνά και Τζον παντρεύονται- Οι υποθέσεις των τελευταίων επεισοδίων του 3ου κύκλου

 Η γη της ελιάς: Η Χάιδω και η Βασιλική αποφασίζουν να αλλάξουν σπίτι, την ώρα που η Ισμήνη εγκαταλείπει τον Κωνσταντίνο λόγω της γραμματέως του. Παράλληλα, ο Ισίδωρος θέλει να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία, ενώ η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται...

Μία πολύ σημαντική απόφαση παίρνουν η Χάιδω και η Βασιλική ύστερα από μία μεγάλη συζήτηση. Για την ακρίβεια, οι δύο γυναίκες συμφωνούν να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι, καθώς οι αναμνήσεις που έχουν από τον Φίλιππο είναι δυσβάστακτες και δεν τις αφήνουν να προχωρήσουν μπροστά. Έτσι, ξεκινούν σιγά σιγά να ψάχνουν για μία καινούρια οικία.

Γη της Ελιάς - Νικόλ Χριστοδούλου: Θα δούμε την Αφροδίτη με τον Κουράκο τη νέα σεζόν;

xaido-elia.jpg

Εντω μεταξύ, η Χάιδω συναντάει τον αστυνόμο Κουράκο και του κάνει μια κατάθεση ψυχής. Η γυναίκα αισθάνεται ότι τη δένουν πολλά μαζί του, καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της. Την ίδια στιγμή, στην Κηφισιά, η Ιουλία εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι ονειρεύεται να κάνουν θρησκευτικό γάμο. Τότε ο αγαπημένος της τής δίνει την υπόσχεση να συζητήσουν ξανά το ζήτημα και να σκεφτούν και αυτό το ενδεχόμενο. Τις επόμενες ώρες το νεογέννητο αγοράκι τους αρρωσταίνει. Η Ιουλία, αν και τρομοκρατημένη από αυτή την εξέλιξη, αποφασίζει να μην πει όλη την αλήθεια για την υγεία του γιου τους στον Στάθη.

Η γη της ελιάς: Έτσι εκδικείται η Αμαλία τον Ισίδωρο- Η μικρή Αγγελική θύμα της

elias.jpg

Συγχρόνως, η γυναίκα ακυρώνει την επιστροφή της στη Μ;aνη. Αυτή η δυσάρεστη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα εμποδίζει την Ιουλία να παραστεί στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον. Παράλληλα, πίσω στη Μάνη, η Αριάδνη έρχεται αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο κακοποιό, που προσπαθεί να τη ληστέψει. Τότε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ο Κουράκος και σώζει εγκαίρως την κοπέλα πριν προλάβει να πέσει θύμα κλοπής.

Ο Ισίδωρος θέλει να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιo

isidoros-elia.jpg

Η γη της ελιάς: Νέες ιστορίες, καινούρια πρόσωπα αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις έρχονται...


Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να βγάλει μια για πάντα από τη ζωή του την Αμαλία. Έτσι, ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Σύμφωνα με αυτό, ο δήμαρχος είναι αναγκασμένος να καταβάλει στην εν διαστάσει σύζυγό του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά δεν επιθυμεί να το κάνει. Η Αμαλία από την πλευρά της σκοπεύει να τον δυσκολέψει και η κατάσταση ανάμεσά τους γίνεται έκρυθμη. Τότε ο Ισίδωρος της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τηρήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο. Εν τω μεταξύ, το βιβλίο της Μαρίας κυκλοφορεί και όλοι νιώθουν ανυπεράσπιστοι μπροστά στις συνταρακτικές αποκαλύψεις που κρύβει στις σελίδες του.

i-gi-tis-elias-o-tzon-kanei-mai-protasi-kai-perimenei-apantisi.jpg

Η Αθηνά έχει χάσει το κέφι της λόγω του βιβλίου, ενώ και η ίδια η Μαρία είναι απαρηγόρητη. Έτσι, αποφασίζει να επικαλεστεί μία ψεύτικη δικαιολογία προκειμένου να μην πάει στον γάμο, γεγονός που πληγώνει την κόρη της. Μάλιστα, Αθηνά φτάνει στο σημείο να σκεφτεί να αναβάλει την τελετή. Την ίδια ώρα, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και το μόνο που επιθυμεί είναι να καταστρέφει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά. Από την άλλη, η Νάνου λέει κάτι στη Φιλιώ που τη στεναχωρεί πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση. Τελικά, παρά τις τόσες δυσκολίες, ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον πραγματοποιείται στο δημαρχείο, με τις ευλογίες του Ισίδωρου. Στη συνέχεια, λαμβάνει χώρα το γαμήλιο πάρτι, από το οποίο αποφασίζουν να απουσιάσουν η Χάιδω και η Βασιλική, λόγω πένθους. Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τη ζωή κάποιων ηρώων με οδυνηρό τρόπο..

Η Ισμήνη εγκαταλείπει τον Κωνσταντίνο

Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»

gh-ths-elias-kwnstantinos-ismhnh.jpg


Ο Παρασκευάς συναντάει επιτέλους την Ειρήνη, η οποία έχει μαραζώσει από την ξαφνική φυγή του. Τότε ο νεαρός βάζει στη σύντροφό του κάποιους όρους για να είναι και πάλι μαζί. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ηττήθηκε από ένα νεαρό αγόρι. Κάνοντας μία προσπάθεια να προσεγγίσει τον μέλλοντα γαμπρό του, ο μαφιόζος τού κάνει ένα νέο δώρο και εκείνος το αποδέχεται. Από την άλλη, ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, καθώς εκείνη τραβάει τον καβγά-στα άκρα. Μάλιστα, απαιτεί από τον άντρα της να απολύσει τη Σοφία. Το ζευγάρι συνεχίζει να μαλώνει για τη νεαρή γραμματέα και τελικά ο συμβολαιογράφος δηλώνει στη γυναίκα του ότι δεν πρόκειται να την απολύσει. Τότε η Ισμήνη, θολωμένη από θύμο και ζήλια, πραγματοποιεί την απειλή της και φεύγει από το σπίτι. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της και του λέει ότι χώρισε.

Η γη της ελιάς: Αυτά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς- Όσα θα γίνουν στο φινάλε

gi-tis-elias.jpg

Ο Λυκούργος βρίσκει τον Κωνσταντίνο και με άγριες διαθέσεις τού ζητάει εξηγήσεις για τον χωρισμό του από την κόρη του. Όμως όσα του λέει ο άντρας τον κάνουν να αναθεωρήσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. Μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει, ο δικηγόρος ζητάει από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη και επιμένει στον χωρισμό. Την ίδια ώρα, η Αρετή και η Κούλα ετοιμάζονται για τον γάμο της Αθηνάς, ενώ η πρώτη εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν ότι πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved