Στα σύνορα: Η Ιωάννα αρνείται την αρχηγία
Media

Στα σύνορα: Η Ιωάννα αρνείται την αρχηγία

Στα σύνορα: Όλοι συμφωνούν πως, μετά τον θάνατο της Γιαννούλας, η ιδανική αρχηγός για την επιχείρηση είναι η Ιωάννα.

Εκείνη, όμως, αρνείται κατηγορηματικά να αναλάβει την αρχηγία. Αυτό προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια αλλά και στη σχέση της με τον Νικόλα. Λίγο μετά, η κυρα-Δέσποινα τους εμφανίζει μια ιδιόχειρη διαθήκη της Γιαννούλας.

Στα σύνορα: Αναζητούν τον διάδοχο της Γιαννούλας

sta-synora-periklis.jpg

Το γεγονός αυτό αναστατώνει την οικογένεια και προβληματίζει ιδιαίτερα την Ιωάννα. 0 Περικλής, τώρα, αποφασισμένος να βρει τον προδότη που υπάρχει μέσα στην Αστυνομία, καταφέρνει να γίνει μέλος στη συμμορία του Ιάσονα. Εκείνος, όμως, ανακαλύπτει ότι ο παππούς του φεύγοντας δεν του άφησε καθόλου χρήματα. Λίγο μετά, συναντάει τη Φανή, αλλά ο Στέλιος τούς βρίσκει να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος. Εν τω μεταξύ, ο Μελέτης επιστρέφοντας πληροφορείται τα νέα του χωριού και αντιδράει παράξενα.

sta-synora-stelios.jpg

Από την άλλη, ο Στέλιος με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη κατηγορούν τον πατέρα Αριστείδη πως εκείνος επηρέασε τη Γιαννούλα στη σύνταξη της διαθήκης της. Την επόμενη μέρα ο Ηρακλής και ο Περικλής στήνουν ενέδρα στο δάσος για να πιάσουν τους λαθρέμπορους, αλλά βρίσκονται μπροστά στην Ειρήνη, η οποία είναι η συνεργάτιδα του Θοδωρή. Εκείνη παραδέχεται την ενοχή της, αλλά η συμπεριφορά της δείχνει ότι είναι ψυχολογικά διαταραγμένη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Φανή μαζεύει τα πράγματά της και πηγαίνει να βρει τον Ιάσονα στο Καμιτσόκι. Όταν το μαθαίνει ο Στέλιος, αποφασίζει να πάει και να επιτεθεί στη συμμορία, για να πάρει πίσω την κόρη του.

sta-synora-olympia.jpg

Ομως η Ολυμπία προσπαθεί να τον αποτρέψει. Τελικά, εκείνη τη στιγμή παρεμβαίνει π Ιωάννα και αναλαμβάνει να πάει και να τη φέρει πίσω η ίδια. Έτσι, λοιπόν, ζητάει τη βοήθεια του πατέρα Αριστείδη, αλλά εκείνος τα κάνει χειρότερα με αποτέλεσμα να επιστρέφουν άπραγοι. 0 Νικόλας μαθαίνει τι συνέβη και θυμώνει που η Ιωάννα τον αγνόησε. Στο μεταξύ, ο Ηρακλής παρατηρεί ότι η Γιαννούλα πηγαινοέρχεται συχνά στο υπόγειο και προσπαθεί να ανακαλύψει τον λόγο. Ύστερα από μεγάλη έρευνα, βρίσκει μια κρυψώνα με πολλά χρήματα και σοκάρεται

Πηγή mytv

Στα σύνορα: Ο Ηρακλής στήνει ενέδρα για να συλλάβει τον Θοδωρή

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα σκηνοθετεί το θάνατό της

Στα Σύνορα: Ο Θοδωρής κάνει πρόταση γάμου στη Γιαννούλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved