«Φαγώθηκαν» για τα λεφτά Λουκάκος-Σκαρμούτσος-Λαζάρου
Media

«Φαγώθηκαν» για τα λεφτά Λουκάκος-Σκαρμούτσος-Λαζάρου

Μπορεί μπροστά στις κάμερες του «Master Chef» να ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα, μετά το τέλος του reality όμως βγήκαν τα μαχαίρια! Οι τρεις chef-κριτές λέγεται πως δεν μιλιούνται, καθώς ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φέρεται να υπέγραψε με περισσότερα λεφτά, κάτι που ενόχλησε Γιάννη Λουκάκο και Λευτέρη Λαζάρου.

Πλάτη με πλάτη κάθισαν οι σεφ του «Master Chef» στα βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς», με τον Σκαρμούτσο να έχει μεν το κινητό ανά χείρας αλλά sms στους άλλους να μην στέλνει... Οι πληροφορίες λένε πως ο Σκαρμούτσος έκλεισε για την νέα σεζόν με περισσότερα χρήματα από τους άλλους δύο κριτές, με αποτέλεσμα να «βράσουν»!

«Δεν έχω υπογράψει ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο, ούτε στο τρίτο. Ένας Πειραιώτης δεσμεύεται με τον λόγο του», δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου για την νέα σεζόν και μάλλον και τα λεφτά με τον λόγο του τα έκλεισε.

Από την άλλη, ο Σκαρμούτσος έχει πλέον στο βιογραφικό του και το βραβείο για τον πιο στυλάτο άνδρα της χρονιάς. Τόσο μελάνι για τα τατουάζ έριξε, να μην πάρει λίγα ευροπουλάκια παραπάνω;

Πάντως, ο Γιάννης Λουκάκος δεν παραβρέθηκε στα «Άνδρες της Χρονιάς» για να χειροκροτήσει τον συνάδελφο και φίλο Σκαρμούτσο. Αλλά τι να το κάνεις; Και ο Λαζάρου που πήγε... ούτε «καλησπέρα» δεν αντάλλαξαν!

«Είναι μια καλή παρέα! Δεν θα την διαλύσουμε αύτη την παρέα, περνάμε ωραία», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Παρέα μεν, από μακριά και... αγαπημένοι δε! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved