Πρόωρο φινάλε για τις «Κούκλες» του Mega
Media

Πρόωρο φινάλε για τις «Κούκλες» του Mega

Πρόωρο φινάλε για τις «Κούκλες» του Mega. Η σειρά τελειώνει οριστικά στις 16 Μαρτίου, καθώς αποφασίστηκε λόγω των μέτριων «πτήσεων» της στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, να μην τραβήξει η ιστορία της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο αυριανό επεισόδιο μάλιστα, οι τηλεθεατές της σειράς θα πουν αντίο στον Σωκράτη Αλαφούζο. Ο ήρωας που υποδύεται, ο Ανδρέας, σύζυγος της Μιμής (Ράνια Σχίζα), σύμφωνα με το σενάριο, έχει δεχθεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε από μια εταιρία στο Λονδίνο και έτσι φεύγει από την Ελλάδα.

Από την άλλη, η Άννα (Μαρία Ζορμπά) έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τη δική της αλήθεια — μιας και δεν έχει αποκαλύψει στις υπόλοιπες «Κούκλες» ότι είναι παντρεμένη με παιδί, και ότι έφυγε μακριά τους. Ωστόσο, μετά την άφιξη του γιου της στην Αθήνα, ετοιμάζονται να έρθουν να τους βρουν ο σύζυγός της αλλά και η πεθερά της!!!

Από την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου, οι «Κούκλες» θα μεταδίδονται πλέον στις 22.50, καθώς την προηγούμενη ώρα τους τη δάνεισαν στο «Πενήντα–Πενήντα» που έχει πρεμιέρα την ίδια ημέρα (στις 21.50). Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved