Τέμπη - Τσιμτσιλή: Η on air συγκίνησή της-«Αυτοί οι γονείς δεν έχουν πάρει τη σορό των παιδιών τους»
Τέμπη: Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για τον αγώνα των γονέων των θυμάτων των Τεμπών
H παρουσιάστρια τόνισε: «Σήμερα θα συγκινηθούμε κι εμείς κι εσείς, αλλά είναι μία μέρα τέτοια που η συγκίνηση και τα δάκρυ και τα κλάματα που θα γεμίσουν τα μάτια μας και το πρόσωπό μας δεν θα μας αφήσουν να ξεχάσουμε γιατί είπαμε το σύνθημα της σημερινής μέρας είναι ένα: δικαιοσύνη μέχρι τέλους».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε η παρουσιάστρια: «Οι γονείς των παιδιών είχαν έναν κοινό παρονομαστή οι δηλώσεις τους. Πέρα από το πένθος, τη στεναχώρια, τη θλίψη, το απέραντο κενό γιατί χάνεις το παιδί σου και η ζωή δεν είναι προορισμένη έτσι. Πρώτα φεύγει ο γονιός και μετά το παιδί. Είδατε τι είπανε: Μπορεί να ηρεμίσει λίγο η ψυχή μας αν δούμε κάποιους ανθρώπους να μπαίνουν φυλακή, αν πάρουμε τις σωστές απαντήσεις, αν μάθουμε γιατί συνέβη όλο αυτό».
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει τη σορό των παιδιών τους αλλά και τις απαντήσεις που θα έπρεπε να έχουν πάρει», υπογράμμισε.
Τέμπη - Κανάκης: Eίναι από τις πιο ιστορικές ημέρες - Θα γεμίσει τη χώρα με φως
Τέμπη: Συγκλονίζει η Τσακίρη: «Δεν ξεχνιέται η μυρωδιά, δεν ήταν ούτε από πλαστικό ούτε από ξύλο»
Τέμπη: Μαρτυρία σοκ της 22χρονης Μυρσίνης - Θυμάμαι μόνο το τελευταίο βλέμμα με την φίλη μου,Ελπίδα