Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Μαρίνα φοβάται να αφεθεί στη σχέση της με τον Χρήστο
Media

Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Μαρίνα φοβάται να αφεθεί στη σχέση της με τον Χρήστο

Παιχνίδια Εκδίκησης: Απόψε 2/4, η Μαρίνα αισθάνεται ευτυχισμένη με τη σχέση της με τον Χρήστο, όμως φοβάται μήπως ξαναπληγωθεί.

Η Κλέλια θέλει να δεχτεί τη θέση, που της πρότεινε ο Μάρκος στον Όμιλό του, αλλά ο Διονύσης αντιδράει σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς φοβάται πως η πρόταση αυτή είναι σχέδιο του Άγη και της Μάγιας.

Η Βάνα προειδοποιεί τη Μάγια πως η παρέμβασή της στη σχέση του Άγη και της Κλέλιας θα γυρίσει εναντίον της. Παράλληλα, η Χρύσα φοβάται πως ο Μάνος τής λέει ψέματα για τον Στέφανο, ενώ η Βάνα αλλάζει τακτική και ζητάει από τον Μάνο να ξεχάσει την απόλυση της Μαρίνας.

Παιχνίδια Εκδίκησης: Άγης και Μαρίνα τσακώνονται άγρια: «Δεν μπορείς να τα λες στο παιδί αυτά»

PAIXNIDIA-EKDIKHSHS_EP.-29-(2).jpg

Ο Χριστόφορος λέει ψέματα στη Μάγια πως ο Κωστής μιλάει άσχημα για αυτήν και τον Άγη. Η Κλέλια βγαίνει με τον Άγη, ελπίζοντας πως θα τα βρουν, αλλά εκείνος είναι πολύ αρνητικός με την επαγγελματική πρόταση του Μάρκου.

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Χρύσα την αλήθεια για το παρελθόν του. Ο Μάρκος, σε μια προσπάθεια να τελειώσουν τα προβλήματα, προτείνει στη Μαρίνα να αναλάβει αυτός τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει από τον Άγη, ώστε να βγει επιτέλους το διαζύγιο.

Στον ρόλο της Άννας, η Νίκη Βακάλη


Trailer:

Sneak preview

Διαβάστε επίσης:

Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης είναι ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς - «Πόσο ξεφτίλας είσαι;»

Παιχνίδια εκδίκησης: Ο Άγης ζητάει από τη Βάνα να διώξει τη Μαρίνα - «Αν μείνει θα μας καταστρέψει»

Παιχνίδια εκδίκησης: Οι περιλήψεις των επεισοδίων Δευτέρας έως Τετάρτη- Σε δύσκολη θέση η Στέλλα

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved