H Klavdia για τα αρνητικά σχόλια: «Ήταν τεράστιο κίνητρο για μένα! Πείσμωσα πολύ…»
Η Klavdia σχεδόν ένα μήνα μετά τη Eurovision και την κατάκτηση της 6ης θέσης για την Ελλάδα μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη για όλα.
Η κάμερα βρέθηκε στον Ασπρόπυργο, στο πατρικό της σπίτι, εκεί όπου μεγάλωσε και δημιούργησε έναν ακέραιο χαρακτήρα έχοντας πάντα δίπλα της την δεμένη οικογένειά της και τους φίλους της.
Αρχικά ανέφερε: «Τα talent shows που πήγα ήταν για μένα ο τρόπος να αναδείξω τη φωνή μου, το ταλέντο μου, την προσωπικότητά μου. Οι γονείς μου ήταν συνοδοιπόροι πάντα και παντού, δεν μου επέβαλαν κάτι άλλο, γιατί είδαν το πείσμα μέσα στα μάτια μου. Είμαι ένα παιδί που ό,τι έβαζα στόχο το πετύχαινα ο κόσμος να χαλούσε».
Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, στα 15, είχα άγνοια κινδύνου. Ήθελα απλώς να πάω να τραγουδήσω και να με ακούσουν, δεν είχα κάποια άλλη σκέψη. Εμένα ο στόχος μου ο βασικός ήταν το Voice. Ωστόσο, για να μπορέσω να το κάνω καλά και να προετοιμαστώ, είπα “θα πάω πρώτα σε ένα show για να δω πώς είναι η τηλεόραση, να φάω την “κρυάδα”, ώστε να πάω του χρόνου έτοιμη να φτάσω στον τελικό του Voice. Ήθελα σίγουρα να κερδίσω αλλά δεν με πείραξε. Κέρδισα άλλα πράγματα, πολύ σημαντικότερα από τη νίκη».
Για την «Αστερομάτα» που με αυτό το τραγούδι μας εκπροσώπησε στη Eurovision, είπε: «Την Αστερομάτα την άκουσα πρώτη φορά 5 μέρες πριν κλείσουν οι καταθέσεις των τραγουδιών για τον εθνικό τελικό. Ήταν αυτό που λέμε: τελευταία στιγμή τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Το πρώτο μέρος που άκουσα ήταν το pre-corus, εντυπωσιάστηκα. Νιώσαμε όλοι στο δωμάτιο ότι έχουμε κάτι».
Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν μου φάνηκε παράξενο που υπήρχε αμφιβολία στην αρχή, ξέραμε κι εμείς ότι μπορεί να υπάρξει αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Αισθάνθηκα ότι αυτό το τραγούδι θα πάει ψηλά, όταν πάτησα το πόδι μου στη σκηνή στην πρώτη πρόβα και ένιωσα ότι έχω φοβερή αυτοπεποίθηση εκεί πάνω, ότι μπορώ να αποδώσω 100%».

Και για τα στοιχήματα και τις προβλέψεις, τόνισε: «Δεν με επηρέασαν τα προγνωστικά, γιατί και από προηγούμενες χρονιές πάρα πολύ συχνά τα στοιχήματα πέφτουν έξω. Χάρηκα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα, είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Σκεφτόμουν ότι, αν υπήρχε ένας ενθουσιασμός από την αρχή, μία “φούσκα” που θα έπρεπε να την κρατήσουμε να μην σκάσει, μου φαινόταν πιο δύσκολο αυτό το σενάριο από αυτό που έγινε τελικά στην πραγματικότητα».
Η Klavdia μίλησε και για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε: «Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ήταν τεράστιο κίνητρο για μένα, για να μεγαλώσω το πάθος μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να αποδείξω ότι αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, έχω τεράστιο πάθος και ήθελα πάρα πολύ να εκπροσωπήσω τη χώρα και τον εαυτό μου όσο πιο επάξια γίνεται. Πείσμωσα πολύ».
Διαβάστε επίσης:
Klavdia – Oge: Ερωτευμένοι και έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!
Klavdia: Η πρώτη της μεγάλη solo συναυλία στην Αθήνα!
Klavdia: Μετά τη Eurovision, «απογειώνει» το «Μίσησε με» της Ευρυδίκης – Το βίντεο που έγινε viral!