Μικρούτσικος για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου - Αναζητώ νύφη και προχωράω
Media

Μικρούτσικος για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου - Αναζητώ νύφη και προχωράω

Παντρεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Τι είπε και η σύντροφός του που ήταν πίσω από τις κάμερες παραλίγο να φύγει; 

«Έρχεται ένας συνεργάτης σου και μου λέει “θα μου κάνεις μια χάρη;” του λέω εγώ δεν χαλάω χατίρια. “Μπορείς να παντρευτείς για να φτιάξω τα μαλλιά της συζύγου;”. Για αυτό μου ήρθε το Ελένη. Άκου τι ακούω πρωί πρωί. Του Μπουλούμπαση δεν του χαλάω χατίρι. Έχω κάνει τρεις γάμους, τέταρτο δεν σου κάνουν. Σε ρίχνουν στην πυρά και σε καίνε.

Το κείμενο αλλάζει, ο πρώτος αγιάζεται, ο δεύτερος σου λέει κάτι υπαινικτικά και στον τρίτο σε αντιμετωπίζουν σαν εωσφόρο. Σου το ορκίζομαι, ρώτα έναν θεολόγο.

andreas-mikroutsikos-e1699266196657-640x426.jpg

Για αυτό ο νομικός μας ορισμός, έχει βρει τον πολιτικό γάμο. Ο Μπουλούμπασης είναι φίλος μου, αναζητώ νύφη και προχωράω», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ελένη Μαστραγγέλη.

Η δε Ελένη που τον άκουγε για πλάκα πήγε να αποχωρήσει από το στούντιο που ήταν πίσω από τις κάμερες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Buongiorno! Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Ε, πάψε να πω αυτό που θέλω! Μην μου κάνεις μάθημα»

Στάθης Αγγελόπουλος: O πραγματικός λόγος που τσακώθηκε με την πρώην σύζυγό του

«Έτσι είναι ο χρόνος»: Ο Μικρούτσικος στο απόλυτο throwback με τον γιο του & την κόρη της Βόσσου

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved