Νεφέλη Μεγκ για την εκπομπή της: «Δεν βλέπω καμία ομοιότητα με τον τρόπο που σατιρίζει ο Κανάκης»
Χειμαρρώδης και αυθεντική, από τον κόσμο των social media και του YouTube για να έρθει με φόρα στη μικρή οθόνη και να συζητηθεί.
Η Νεφέλη Μεγκ, με αφορμή το αντι-δελτίο της στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Πλυντήριο», ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα.
- Ποιος είναι ο δικός σου στόχος αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα που φτάνει στον τηλεθεατή;
Ποτέ δεν περίμενα πως, για 10 λεπτά εκπομπή, θα χρειαζόταν τόσο μεγάλη προετοιμασία. Πριν απ’ το πρώτο επεισόδιο, κάναμε έναν πιλότο να δούμε πώς είναι. Σκηνοθέτης μας είναι ο Κωνσταντίνος Πιλάβιος, έχει κάνει σπουδαία πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό και σε σατιρικές εκπομπές. Όταν ήταν να κάνω κάτι τέτοιο, έλεγα: «Θέλω τον Κωνσταντίνο». Μέχρι να έρθει από το Λονδίνο, αργήσαμε λίγο. Με το που ήρθε, όμως, όλα έστρωσαν... Και ξεκινήσαμε...
«Είμαστε Μαζί»: Εκτός εκπομπής η Νεφέλη Μέγκ - Τι συνέβη;
Άκουσα και διάβασα κριτική για το πρώτο επεισόδιο, για παράδειγμα ότι δεν είχαμε μοντάζ... Μα δεν θέλω να έχουμε μοντάζ. Δεν θέλω να κοπιάρω τους «Ράδιο Αρβύλα».

- Εκτός από τον παραλληλισμό που έγινε με την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν ότι σε κάποια σημεία η εκπομπή σου μοιάζει με την εκπομπή που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Προσωπικά δεν βλέπω καμία ομοιότητα με τον τρόπο που σατιρίζει ο Κανάκης. Η «Ράδιο Αρβύλα», εκπομπή που την παρακολουθώ χρόνια, βγάζει χιούμορ με τα βίντεό της. Το γέλιο προκύπτει από τα βίντεο. Ούτε με την Κατερίνα Ζαρίφη βλέπω ομοιότητες. Έκανε μια πολύ χιουμοριστική προσέγγιση των ειδήσεων.
Εγώ δεν έχω στόχο να βγάλω γέλιο, να κάνω stand-up, να είμαι κωμική στο «Πλυντήριο». Θέλω να κάνω pop δημοσιογραφία, να παρουσιάζω με διαφορετικό τρόπο τις ειδήσεις.
- Είσαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των πρώτων επεισοδίων;
Θα ήθελα να είναι πιο... επικαιρότητα. Μου αρέσει αυτό όπως βγαίνει, γιατί είναι πολύ δικό μου. Λατρεύω το ροζ, το μοβ. Επίσης, τα παιδιά στον ΣΚΑΪ έκαναν πολύ καλή δουλειά στα γραφικά. Είμαι και «κουμπωμένη» γιατί τώρα ξεκινάω και πρέπει να έχω την ευκαιρία να εξελιχτώ, να είμαι και εγώ πιο άνετη, να λυθώ. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, είπε η Νεφέλη Μεγκ στο Τύπος TV.
Διαβάστε επίσης:
Νεφέλη Μεγκ: Όσα δεν ξέρεις για την 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Είμαστε Μαζί: Backstage video λίγο πριν την πρεμιέρα
Είμαστε μαζί: Αυτή είναι η νέα εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1 – Οι συνεργάτες της