Το «καρφί» Μάλφα σε Λιάγκα-Σκορδά: «θέλετε να με κλείσετε γιατί δεν το κιτρινίζω»
Media

Το «καρφί» Μάλφα σε Λιάγκα-Σκορδά: «θέλετε να με κλείσετε γιατί δεν το κιτρινίζω»

Μπορεί να την πήραν τηλέφωνο δύο φορές γιατί την πρώτη ήταν κακή η σύνδεση και δεν ακούγαμε τι έλεγε, ωστόσο, οι Σκορδαλιαγκαίοι «τσίμπησαν» ένα πρώτης τάξης καρφί από την Μπέσυ Μάλφα, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην Eurovision... «Θέλετε να κλείσετε επειδή δεν το κιτρινίζω», είπε η ηθοποιός και οι παρουσιαστές σώπασαν!

Αφορμή για την μπηχτή στάθηκαν οι επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών για το τι ψήφισε η ηθοποιός, ερώτηση στην οποία δεν ήθελε να απαντήσει.

Το πήραν απόφαση οι οικοδεσπότες, οπότε άρχισαν να ρωτούν αν το ζεϊμπέκικο του Λούκα Γιώρκα θα καταφέρει να συγκινήσει τους Ευρωπαίους και, μέσω αυτού, να μάθουν τι ψήφισε η ηθοποιός. «Μπέσυ ευχαριστούμε πολύ. Να είσαι καλά», της είπαν όταν είδαν πως δεν τα καταφέρνουν.

«Μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτά που λένε γενικότερα;», ρώτησε η Μπέσυ Μάλφα και συνέχισε: «θέλετε να με κλείσετε γιατί δεν το κιτρινίζω»!

Τι να πουν εκείνη την ώρα η Φαίη και ο σύζυγος; «Όχι, όχι, όχι», «παρακαλούμε, ελεύθερα», είπαν και άφησαν την ηθοποιό να μιλήσει.

Το «καρφί», πάντως, πρέπει να έτσουξε πολύ. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved