Ένταση στο Πρωινό:«Η Παππά πήγε να εξαργυρώσει αυτό που έγινε - Είναι διαστροφικό αυτό που λες»
Media

Ένταση στο Πρωινό:«Η Παππά πήγε να εξαργυρώσει αυτό που έγινε - Είναι διαστροφικό αυτό που λες»

Χαμός  στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Δανάης Παππά για την υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη: «Με σόκαρε! Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη σε ένα θέμα που δεν έχω σχέση;»

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τις δηλώσεις της με τον Πάνο Κατσαρίδη να λέει:

«Δεν θα απαντούσε σε κάμερα δικιά μας, σε “πέσιμο” πήγε να εξαργυρώσει όλο αυτό που έγινε στο κανάλι που είναι η σειρά της. Γιατί δεν λέμε την αλήθεια;»!

stigmiotypo-o8onhs-2025-10-10-105120.jpg

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Είναι πολύ πονηρή η σκέψη σου όταν εμπλέκουν μια γυναίκα στην πιθανότητα μιας εξωσυζυγικής σχέσης. Δεν νομίζω ότι η κυρία Παππά θα πήγαινε να “εξαργυρώσει” όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα για να τη μετατρέψει σε θετική για τη σειρά του Alpha. Το θεωρώ πολύ χοντρό, το θεωρώ διαστροφικό».

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-10102025-104908-pm.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ στη θέση της θα έβγαινα από την πρώτη μέρα και θα έλεγα “παιδιά, δεν συμβαίνει τίποτα”»

Διαβάστε επίσης:

«Εξοργίζομαι! Είναι τραγικό & ανήθικο. Είναι ο ρόλος μας να ανοίξουμε τα μάτια στη Βανδή;»

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη δικαστική περιπέτεια

Τσουρός για Μπισμπίκη-Παππά: «Προτιμώ να μας βλέπουν λιγότεροι από το να παίζουμε αυτά τα θέματα»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved