Media

Χάρης Χριστόπουλος για GNTM: «Σοκαρίστηκα από τη συμπεριφορά των κριτών! Ήταν αγενείς»

O Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει με την Ανίτα Μπραντ τα τρία τους παιδιά και αναφέρθηκε στο GNTM και τόνισε ότι σοκαρίστηκε με την συμπεριφορά κάποιων κριτών στο GNTM.

Αρχικά ο φωτογράφος είπε στην κάμερα του Happy Day για τη βάφτιση των τριών παιδιών του: «Θα βαφτίσουμε τα παιδιά μας όταν θα φτάσουν 6-7 για να το βιώσουν, να νιώσουν το χρίσμα».

Και όταν ρωτήθηκε για το GNTM, μιας και αυτός κάποτε ήταν κριτής όταν πρωτοξεκίνησε στον ΑΝΤ1, δήλωσε: «Είδα το GNTM και σοκαρίστηκα από τη συμπεριφορά των κριτών στους διαγωνιζόμενους. Ήταν αγενείς και τους υποτιμούσαν. Στο casting δεν μιλάς έτσι…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Χριστόπουλος-Μπραντ: Ο μικρός τους μαχητής έγινε ενός έτους & το γιορτάζουν - Η συγκινητική ανάρτηση

Χάρης Χριστόπουλος – Αννίτα Μπραντ: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Γιορτή του πατέρα: Οι μπαμπάδες που έχουν μιλήσει στο gossip-tv με τρυφερότητα για τα παιδιά τους

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved