Κυριακίδης: Επική η ατάκα του - «Έκανα κοιλιά και μου λέει “περάστε κύριε Κωνσταντάρα”…»
Media

Κυριακίδης: Επική η ατάκα του - «Έκανα κοιλιά και μου λέει “περάστε κύριε Κωνσταντάρα”…»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο «Στούντιο 4» με αφορμή την παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στην οποία πρωταγωνιστεί και ήταν απολαυστικός όταν αναφέρθηκε στο φαγητό και... στην κοιλιά του! 

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Δεν θα θελα 10 εκατομμύρια, θέλω αυτά που θα με κάνουν να ζω αξιοπρεπώς. Δεν με ενδιαφέρει. Όταν ήρθαν τα πολλά, τα επένδυσα στη δουλειά μου και μετά ήρθαν λίγα. Αν έρθουν πάλι τα πολλά, θα επενδύσω πάλι στη δουλειά μου και θα βοηθήσω αυτούς που αγαπάω. Πάντως δεν θα θεωρήσω ότι είναι κτήμα μου».

1760628760533-743725636-kiriakidis.jpg

Όσον αφορά την φιλανθρωπία είπε: «Μην πιστέψετε ότι θα γίνω φιλεύσπλαχνος, δεν πιστεύω στη φιλανθρωπία. Πιστεύω ότι πρέπει να ασχοληθεί το κράτος γενικότερα, και δεν ασχολείται. Πιστεύω μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους και χωρίς να φαινόμαστε».

Ενώ σε άλλο σημείο με αρκετή δόση χιούμορ είπε «Πολυτέλεια για εμένα είναι να τρώω καλό φαγητό. Φαίνεται… Όσο περνάνε τα χρόνια, μοιάζω στον πατέρα μου, που ήταν ένας λεπτός άνθρωπος, κι έχω γίνει κι εγώ ένας λεπτός άνθρωπος… με κοιλιά! Και αστειεύεται μαζί μου και ο παραγωγός μου και μου λέει “περάστε κύριε Κωνσταντάρα”, και του λέω “μην γελάς μαζί μου, αυτό θα μας φέρει λεφτά”».

Διαβάστε επίσης:

Κυριακίδης: «Η Έφη είναι θεά. Χρόνια πίστευα στην αγάπη, αλλά τελευταία θέλω να είμαι ερωτευμένος»

Κυριακίδης: Πρέπει τα προβλήματα να λέγονται. Δεν λύνονται στη σιωπή ή με μαγικό ραβδί ή με τη φυγή

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Οι ψυχικές ασθένειες ακόμη & σήμερα είναι ένα μεγάλο ταμπού

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved