Ελένη Τσολάκη: «Μίλησα με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη» - Όσα αποκάλυψε on air

Instagram / elenitsolaki & NDPPHOTO 

Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Μίλησα με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη» - Όσα αποκάλυψε on air

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο», στην αιφνιδιαστική παραίτηση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, είδηση που γνωστοποιήθηκε επίσημα μέσω ανακοίνωσης στα μέσα ενημέρωσης.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον δικηγόρο του τραγουδιστή:

Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση από τον δικηγόρο του – Αποχωρώ για λόγους προσωπικής ηθικής...

mazonakis-giorgos.jpg

«Εγώ μίλησα λίγο με τον δικηγόρο του κύριου Μερκουλίδη και μου είπε ότι θέλει λίγο τον χρόνο του για να δει πώς θα το χειριστεί όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή μεταδόθηκε επίσης δήλωση από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, που ανέφερε:

«Η παραίτηση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν μια εξέλιξη που περίμενε η οικογένεια, αφού ο ίδιος έχει αλλάξει πολλούς νομικούς συμβούλους από τη στιγμή που ξεκίνησε η δικαστική του διαμάχη. Η οικογένεια συνεχίζει να θέλει το καλό του και εύχεται να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια».

mazonakis.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η παραίτηση ήρθε λίγο μετά την πρόσφατη περιπέτεια του τραγουδιστή και τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα media.

Στην ανακοίνωσή του, ο πρώην δικηγόρος του καλλιτέχνη σημείωσε μεταξύ άλλων:

mazonakis-maketa.jpg

«Αποχωρώ από τις υποθέσεις του για λόγους δεοντολογίας και προσωπικής ηθικής… Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον Γιώργο σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο κόσμος δεν μιλάει μεταξύ του, πάει στον ψυχολόγο και αυτός ακούει»

The Voice: Ο καφές που έταξε ο Μαζωνάκης από τον Χατζηγιάννη, ο ψυχολόγος & το ανέκδοτο του Μάστορα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Στα 50 μου χρόνια βρήκα, ανακάλυψα και εκτίμησα εμένα και...»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved