Happy Day για Καινούργιου: «Μια με τη ρίζα, μια με την μπαλαρίνα…το είπε!»
Media

Happy Day για Καινούργιου: «Μια με τη ρίζα, μια με την μπαλαρίνα…το είπε!»

Η ομάδα του Happy Day σχολίασε την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην Super Κατερίνα για το καρεκλάκι αυτοκινήτου για μωρά που τόνισε πως έχει καιρό ακόμα!  

 

«Η Κατερίνα μας μια με τη ρίζα, μια με την μπαλαρίνα... το είπε» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι αύριο θα είναι καλεσμένος της και ανέφερε: «Θα της πω αν έχει να δηλώσει κάτι». Μάλιστα όλη η ομάδα του είπε ότι περιμένει από εκείνον να εκμαιεύσει τα πάντα από την Κατερίνα καινούργιου.

Καινούργιου: Οι λίγουρες της & η ερώτηση για το καρεκλάκι αυτοκινήτου για μωρά - Έχουμε καιρό....

katken8517599337033738917357058789121226551556.jpg

«Μια ο Ανέστης που της έπιανε την κοιλιά…», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.

«Μήπως νιώθει σταδιακά καλά;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

kainourgiou-2.jpg

«Μην κάτσεις στον καναπέ αν δεν σου πει», υπογράμμισε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε ξανά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου χθες στην κουβέντα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για το καθισματάκι στο αυτοκίνητο για το μωρό.

Καινούργιου: Οι λίγουρες της & η ερώτηση για το καρεκλάκι αυτοκινήτου για μωρά - Έχουμε καιρό....

Καινούργιου: «Δεν ήμουν σχολή Μενεγάκη, μου άρεσε η Γερμανού. Όταν την πρωτογνώρισα...»

Κατερίνα Καινούργιου: Το «photoshop», οι κυριακάτικες λιγούρες και το ποντικάκι

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved