Μιχάλης Αεράκης για Βορίζια: «Αν δεν γίνει σασμός, μπορεί να ξεσπάσει δεύτερο κύμα»
Media

Μιχάλης Αεράκης για Βορίζια: «Αν δεν γίνει σασμός, μπορεί να ξεσπάσει δεύτερο κύμα»

Το Πρωινό: Ο Μιχάλης Αεράκης με αφορμή το μακελειό στα Βορίζια της Κρήτης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε τη δική του άποψη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις βεντέτες που παραμένουν ζωντανές στο νησί μέχρι και σήμερα, ενώ επεσήμανε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν γίνει σασμός, τα δράματα δεν θα τελειώσουν.

«Οι βεντέτες για μένα είναι γνώριμες, τις ζω από μικρό παιδί στα Ανώγεια. Αυτό τώρα είναι το κακό πρόσωπο της Κρήτης. Η αντρεία δεν είναι ούτε οι κούπες, ούτε τα πιστόλια, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος, να ζητήσεις συγνώμη», είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Αεράκης στο gossip-tv: «Έχω απευθείας σύνδεση με τον Θεό-Με όλα αυτά τα αίσχη δεν θέλω να έχω σχέση»

1702903550828-560811993-aerakis-(1).webp

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτά τα περιστατικά μόνο βαθιά λύπη μου προξενούν. Η αντίδραση της αστυνομίας σε τέτοια μέρη έπρεπε να είναι άμεση, τώρα είναι αργά! Το γεγονός αυτό δεν θα ξεχαστεί, θα υπάρχει. Αν δεν γίνει σασμός όταν κλείσουν τα φώτα, μπορεί να ξεσπάσει δεύτερο κύμα. 17 χρόνια μπαινόβγαινα στις φυλακές με τις θεατρικές παραστάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς, το επόμενο δευτερόλεπτο απ’ όταν έκαναν ότι έκαναν, το μετάνιωσαν».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Αεράκης: «Πιστεύω στον Θεό, τον έχω συναντήσει πολλές φορές»

Μιχάλης Αεράκης: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο του Δημήτρη Ήμελλου – «Έφτανε σε σημείο να…»

Ο Σρόιτερ έκανε «Αυτοψία» στις φυλακές και βρήκε κρατούμενο που είχε παίξει στον Σασμό

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved